NAVIGACIONI SISTEM PROFESSIONAL.

Navigacioni sistem Professional, uključujući uređaj za korišćenje bez ruku, USB interfejs, 8.8" LCD kolorni ekran i Radio BMW Professional sa DVD plejerom, ima trodimenzionalni prikaz mape i 20 GB memorije. Sistemom se upravlja intuitivno preko iDrive Touch kontrolera ili tačskrina. Ažuriranja mape dostupna su tri godine bez naknade za licencu*.
 

* Ažuriranja se odnose isključivo na mape za Serbia.
 

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* u punoj boji projektuje informacije relevantne za putovanja direktno u vozačevo vidno polje, dopuštajući mu tako da se u potpunosti koncentriše na vožnju. Displej sadrži podatke kao što su trenutna brzina, smerovi navigacije, informacije o ograničenjima brzine s upozorenjem na zabrane preticanja, zajedno sa telefonskim adresarima i muzičkim popisima.

* Dostupno po želji
 

Pročitajte više

BMW HEAD-UP DISPLAY.

VIŠENAMENSKI DISPLEJ S INSTRUMENTIMA.

Multifunkcionalni ekran s instrumentima sa tehnologijom Black Panel i dijagonalom ekrana od 10.25" daje veoma impresivnu vizuelizaciju doživljaja vožnje. Tri različita moda i njihovi specifični prikazi – svaki od njih ima sopstvenu kolornu shemu i grafički stil – mogu se prikazivati u klasteru instrumenata: ECO PRO, COMFORT i SPORT.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW 430i Cabrio:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.0–6.6
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 162–154

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i isporuke goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.