Prednji prikaz BMW Serije 3 Limuzine (G20 ) u pokretu ispod staklene zgrade tokom dana.
Cena od35.180 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid

THE 3

BMW SERIJE 3 SEDAN

Cena od35.180 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid
THE 3BMW SERIJE 3 SEDAN

  Tek što se pojavio na putevima, BMW Serije 3 Sedan već ostavlja sve iza sebe, uključujući konvencije i očekivanja. Ikona još jednom pokazuje kako se iznova postavljaju standardi. Uostalom, s pionirskim dizajnerskim jezikom, ona predstavlja zoru nove ere. Još snažniji i efikasniji motori pokreću vrhunsku sportsku limuzinu 

  Pročitajte više

  DIZAJN BMW SERIJE 3 SEDAN.

  BMW Serija 3 je oduvek bio lider u svojoj klasi. Novim dizajnerskim jezikom, sportska limuzina povezuje uspešnu prošlost i budućnost. Pojava koja sa svakim detaljem ispunjava želju za zadovoljstvom u vožnji.

  Pročitajte više

  UDOBNOST U BMW SERIJE 3 SEDAN.

  Doseže novi nivo.

  Što se tiče udobnosti, čini se da BMW Serije 3 nudi još izdašnije proporcije i veću praktičnost. Bilo da se radi o pristupu vozilu putem pametnog telefona, o akustičnom staklu ili o inteligentnom sistemu za utovar - svaki detalj čini život lakšim i nudi visok nivo vozne udobnosti.
  BMW Serija 3 Limuzina (G20), BMW Laserlight. Lateralno bliži prikaz levog prednjeg fara sa BMW Laserlight-om.

  BMW Laserska svetla.

  U laserskom režimu dugih svetala, prilagodljivi BMW Laserlight laserska svetla osvetljavaju do 530 m, gotovo dvostruko više od uobičajenih svetala. Bolja vidljivost u mraku značajno povećava bezbednost. Plavi akcenti i natpis „BMW Laser“ na prednjim svetlima takođe naglašavaju tehnološke standarde i sportski karakter vozila.
  Prikaz BMW Serije 3 Limuzine (G20 ) odozgo sa pogledom na zatvoreni stakleni krov.

  Stakleni krov.

  Stakleni krov s funkcijom klizanja i podizanja, uključujući unutrašnji električni klizni krov, zaštitu od zaglavljivanja, kao i komforno otvaranje i zatvaranje, omogućuje pojedinačno regulisanje protoka vazduha za ugodnu klimu u unutrašnjosti vozila. Integrisana zaštita od vetra sprečava nastanak promaje u enterijeru i osigurava nizak nivo buke od vetra.
  Tročetvrtinski zadnji prikaz parkiranog BMW-a Serije 3 Limuzine (G20 ) sa vozačem koji automatski otvara vrata prtljažnika svojom nogom.

  Automatsko upravljanje vratima prtljažnika.

  Automatsko upravljanje vratima prtljažnika omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje vrata pritiskom na dugme smeštenu na dohvat ruke u oblozi vrata ili na ključu automobila. Vrata prtljažnika se mogu otvoriti na uobičajan način, pomoću spoljašnje ručice, te zatvoriti pritiskom na dugme na unutrašnjoj strani vrata.
  Prednji prikaz kokpita vozača BMW Serije 3 Limuzine (G20 ) sa ambijentalnim osvetljenjem plave boje u prostoru za noge.

  Ambijentalno osvetljenje.

  Ambijentalno svetlo, uključujući ambijentalno konturno osvetljenje na prednjim i zadnjim vratima, stvara opuštenu, ugodnu atmosferu osvetljenja u enterijeru. Šest dizajna osvetljenja koji se mogu zatamniti takođe uključuju dinamičku funkciju s četiri režima primene. Welcome Light Carpet osvetljava prostor ispred vrata vozila prilikom ulaska i izlaska.

  BMW BMW SERIJE 3 SEDAN PLUG-IN HIBRIDNI MODELI.

  Otkrijte BMW Seriju 3 Limuzine 320e, 330e i 330e xDrive sa inovativnim hibridnim pogonom.

  Najbolje iz oba sveta: s plug-in hibridnim modelima BMW Serija 3 Limuzina BMW 320e, BMW 330e i BMW 330e xDrive, doživićete održivu mobilnost i efikasnu dinamiku vožnje. Istražite brojne prednosti ovih inovativnih BMW hibridnih vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, te BMW punjenju vozila.
  Plug-in hibrid BMW Serija 3 Limuzina G20 tročetvrtinski prednji prikaz vozila prilikom punjenja sa modelom

  Plug-in hybridna tehnologija BMW Serije 3 Limuzine.

  BMW Serija 3 Limuzina plug-in hibridi kombinuju tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim BMW motorom sa unutrašnjem sagorevanjem. Zajedno dve pogonske jedinice proizvode efikasno i jedinstveno iskustvo vožnje. U BMW-u 330e xDrive**, sistem pogona na sva četiri točka BMW xDrive je dodatna garancija optimalne dinamike i vučne sile.
  Više o inteligentnim režimima vožnje.
  Plug-in hibrid BMW Serija 3 Limuzina 2021 G20 tročetvrtinski prednji prikaz vozila tokom vožnje

  Režimi vožnje BMW Serije 3 Limuzine plug-in hibrida.

  Čisto električni i bez štetnih emisija na putu do posla ili snažni dinamični i s dovoljnim dometom za vikend izet - uz hibridna vozila BMW Serije 3 Limuzine, sve opcije su vam na raspolaganju. Iskoristite inteligentne režime vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i elektromotora u svakoj situaciji.
  Istražite BMW elektromobilnost
  Plug-in hibrid BMW Serija 3 Limuzina 2021 G20 bočni prikaz vozila na stanici za punjenje

  Punjenje BMW Serije 3 Limuzine plug-in hibrida

  BMW Charging nudi vam prilagođena rešenja za punjenje vašeg BMW-a Serije 3 Limuzine sa hibridnim pogonom. Pored standardnog kabla za punjenje namenjen za kućne utičnice, uz plug-in hibride BMW Serije 3 Limuzine se dobija i kabl za punjenje (3 režima rada) za javno punjenje, kao i BMW karticu za punjenje koje vam obezbeđuju atraktivne uslove prilikom javnog punjenja*. * ponuda specifična za tržište
  Saznajte više o BMW Charging

  SISTEMI POMOĆI I POVEZIVOST U BMW SERIJE 3 SEDAN.

  Inovacija vama ravna.

  BMW Serije 3 nudi veliki broj inteligentnih sistema za pomoć i inovativnih tehnologija koje čine vaše putovanje još sigurnijim i udobnijim. Bilo da se radi o pomoći pri zastoju u saobraćaju, pomoći pri parkiranju ili kontroli pokretom - s BMW Live Cockpit Professional i potpuno digitalnim 12,3'-inčnim instrument ekranom, sve informacije su vam vidljivi samo jednim pogledom.
  Bliži prednji prikaz displeja u kokpitu BMW Serije 3 Limuzine (G20) s Parking Assistant Plus funkcijom.

  Parking Assistant Plus.

  Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevrisanje vozilom. Sadrži između ostalog sistem Surround View, uključujući pogled odozgo, panoramski pogled, daljinski 3D prikaz, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, funkciju hitnog kočenja Active Park Distance Control, asistenciju pri parkiranje sa uzdužnim i bočnim navođenjem i rikverc asistenciju.
  Bliži prednji prikaz displeja u kokpitu BMW Serije 3 Limuzine (G20) s BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional sa funkcijom navigacije sačinjen je od dva veoma kvalitetna displeja visoke rezolucije, pri čemu je 10,25-inčni Kontrolni displej osetljiv na dodir, a upravljački displej, sa dijagonalom od 12,3 inči, potpuno digitalizovan. BMW Operativni sistem 7 može da se podesi preko iDrive Touch kontrolera.
  Bliži prednji prikaz displeja u kokpitu BMW Serije 3 Limuzine (G20) s Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional se tokom vožnje brine o vašem komforu i bezbednosti u svim kritičnim i monotonim situacijama. Pored svojih funkcija Driving Assistant obuhvata i sisteme za kontrolu upravljanja Steering and Lane Control Assistant sa proširenim funkcijama, Lane Change i Emergency Stop Assistant i Lane Keeping Assistant uz aktivnu funkciju zaštite od bočnih sudara.
  Bliži prikaz displeja u kokpitu BMW Serije 3 Limuzine (G20) s sistemom Reversing Assistant.

  NAJBOLJI POMOĆNICI RADE IZA SCENE.

  BMW Serije 3 Sedan sa sistemom Reversing Assistant (rikverc asistent).

  Bočni prikaz BMW Serije 3 Limuzine (G20 ) u pokretu tokom dana u urbanom okruženju.

  ZA SVE KRIVINE KOJE VAS ČEKAJU.

  Vozna dinamika BMW Serije 3 Sedan.

  VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 3 SEDAN.

  Savršenstvo u akciji.

  Izvrsno priajanje na putu, sportsko upravljanje i velika okretnost: BMW Serije 3 Sedan podiže dinamiku vožnje na novi nivo. S unapređenim i još snažnijim motorima, savršeno usklađenim komponentama vešanja i optimiziranom raspodelom mase, prednjači svojom reputacijom ultimativne sportske limuzine.
  Bliži prikaz zadnje strane BMW Serije 3 Limuzine (G20) odozdo.

  M Sport diferencijal.

  M Sport diferencijal maksimalno unapređuje prianjanje i stabilnost u vožnji tokom ubrzavanja ili pri bržem ulasku u krivinu, na svim vrstama podloge. Elektronski kontrolisani uređaj stara se da stepen prianjanja uvek bude optimizovan, te da se maksimalno smanji razlika u broju obrtaja točkova na zadnjoj osovini.
  Detaljan prikaz točka BMW Serije 3 Limuzine (G20) sa M Sport kočnicama.

  M Sport kočnice.

  M Sport kočnice opremljene su sa po četiri klipne fiksirane čeljusti/klešta napred i po jedna klipna klešta pozadi, u plavoj metalik boji sa M oznakom uz velike kočione diskove izvanrednih kočionih performansi.
  Tročetvrtinski zadnji prikaz BMW Serije 3 Limuzine (G20 ) tokom vožnje sa Adaptivnim M oslanjanjem.

  Adaptivno M oslanjanje.

  Adaptivno M oslanjanje spušteno za 10 mm može se elektronski podešavati u bilo kom trenutku kako bi se prilagodilo uslovima i kvalitetu podloge. Vozači takođe mogu da podese i karakteristike sistema oslanjanja preko opcije Driving Experience kako bi aktivirali svoj omiljeni stil vožnje u bilo kom trenutku - od komfornog do ekstremno sportskog sa izrazito okretnim upravljanjem.
  Detaljan prikaz centralne konzole BMW Serije 3 Limuzine (G20) iz ptičije perspektive, sa ručicom menjača i Steptronic Sport menjačem.

  Steptronic Sport menjač.

  8-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Bilo da se radi o automatskom ili ručnom menjaču ili ručici menjača – za udobnu ili neverovatno dinamičnu vožnju. U SPORT režimu rada i uz ručicu menjača sa leve strane u poziciji S/M, odnosi stepena prenosa konfigurišu se za maksimalne performanse.

  MODELI BMW SERIJE 3 SEDAN.

  Model Advantage

  Model Advantange opravdava svoje ime - i nudi opipljive pogodnosti za kupca. Unutrašnjost se odlikuje brojnim funkcionalnim karakteristikama koje poboljšavaju komfor i sigurnost.
  • Kontrola udaljenosti pri parkiranju (PDC), napred i pozadi
  • Paket za sitnice
  • Retrovizor u kabini sa automatskom funkcijom protiv zaslepljivanja
  • Automatski klima uređaj koji pokriva 3 zone
  Bočni statičan prikaz BMW BMW Serije 3 Limuzine (G20), Model Advantage.

  Model Sport Line

  Model Sport Line čini izgled vozila još dinamičnijim. Spoljni i unutrašnji detalji u crnoj boji visokog sjaja obezbeđuju sportski izgled. Sportska sedišta za vozača i suvozača u kombinaciji tkanina/Sensatec u crnoj boji obezbeđuju maksimalnu udobnost i potporu. Sadržaj modela Advantage i ambijentalna rasveta upotpunjuju ponudu.
  • 17-inčni točkovi od lakih legura u obliku V-kraka 776; drugi naplatci su dostupni
  • Sportska sedišta u kombinaciji tkanina/Sensatec u crnoj boji sa sivim kontrastnim šavovima; dostupne su i druge presvlake
  • Sportski kožni volan, alternativno M kožni volan
  • Unutrašnji ukrasni elementi u crnoj boji visokog sjaja; dostupni su drugi ukrasni elementi
  • Model Sport Line uključuje opremu za Model Advantage
  Bočni statičan prikaz BMW BMW Serije 3 Limuzine (G20), Model Sport Line.

  Model Luxury Line

  Model Luxury Line prikazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni dizajnerski elementi izrađeni od hroma visokog sjaja daju eksterijeru ekskluzivan izgled. Moderan utisak prisuran je i u enterijeru. U ovom slučaju, prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetni ukrasni elementi odišu luksuzom.
  • 17-inčni dvokraki točkovi od lakih legura 771; drugi naplatci su dostupni
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača, u Sensatec perforiranoj crnoj boji; dostupne su i druge presvlake
  • Sportski kožni volan, alternativno M kožni volan
  • Unutrašnji ukrasni elementi, ukrasne lajsne od finog drveta, jasena, sive-smeđe boje, visokog sjaja; drugi ukrasni elementi su takođe dostupni
  • Model Luxury Line uključuje opremu za Model Advantage.
  Bočni statičan prikaz BMW Serije 3 Limuzine (G20), Model Luxury Line.

  Model M Sport

  Model M Sport daje dodatnu sportsku notu vozilu. M Sport model je izoštrenog izgleda spoljašnjosti i enterijera, i garantuje i još veće zadovoljstvo u vožnji. M Sport oslanjanje, M Sport kočnice i M Aerodynamics paketi značajno optimizuju voznu dinamiku.
  • 18-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 790 M Dvobojne Orbit sive boje sa različitim pneumaticima; dostupni su i drugi točkovi.
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača u Alcantara/Sensatec kombinaciji sa perforacijom i kontrastnim šavovima u plavoj boji
  • M kožni volan.
  • M unutrašnji ukrasni elementi u Alumijum tetragon boji; dostupni su drugi ukrasni elementi
  • Model M Sport takođe uključuje opremu za Model Advantage.
  Bočni statičan prikaz BMW Serije 3 Limuzine (G20), Model M Sport.
  • Model Advantage
  • Model Sport Line
  • Model Luxury Line
  • Model M Sport

  ORIGINALNI BMW DODACI I BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW SERIJE 3 SEDAN.

  Dobar osećaj, poznat osećaj.

  BMW M Performance delovi vam omogućuju da svom BMW Seriji 3 Sedan obezbedite maksimalne karakteristike moto trka. Izaberite između vizualno unapređenih dizajnerskih detalja za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i lakometalnih točkova. S originalnim BMW dodacima prilagođavate svoj BMW svojim ličnim željama: proizvodi se savršeno uklapaju u model BMW Serija 3 Limuzina u pogledu kvaliteta, dizajna i performansi.
  BMW Serija 3 Limuzina (G20), BMW Krovna kutija.

  BMW krovna kutija.

  Moderna BMW-ova krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima stovarišni kapacitet od 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.
  Pogledajte proizvod
  BMW Serija 3 Limuzina ( G20 ), BMW Advanced Car Eye 2.0

  BMW Advanced Car Eye 2.0.

  BMW Advanced Car Eye 2.0 je visoko osetljiva full-HD kamera koja snima sve što se dešava ispred i iza vozila, čak i dok je vozilo parkirano. U svim situacijama neočekivanih kretnji izvan i oko vozila, kamera snima dešavanja radi dokumentovanja moguće nezgode ili pokušaja provale.
  Pogledajte proizvod
  BMW Serija 3 Limuzina ( G20 ), BMW univerzalna bežična stanica za punjenje

  BMW univerzalna bežična stanica za punjenje.

  Bežično punjenje, bilo kada i bilo gde: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon se može napuniti brzo i efikasno bez kabla u vozilu. Mobilni telefon se čuva na siguran način. Posebno korisno: Integrisani bežični punjač se može ukloniti i omogućava bežično punjenje izvan vozila.
  Pogledajte proizvod
  BMW Serija 3 Limuzina (G20), M Performance prednja rešetka crne boje visokog sjaja

  M Performance prednja rešetka crne boje visokog sjaja.

  Snažan karakter: Letvice i okruženje u crnoj boji, visokog sjaja, odišu snagom i dinamikom. Za jedinstveni izgled koji ostavlja jasan utisak.
  Pogledajte proizvod
  BMW Serija 3 Limuzina (G20), M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana

  M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana.

  Još impresivnije: M Performance zadnji spojler od ugljeničnih vlakana naglašava vrhunski, te dinamičan izgled vozila. Visokotehnološki materijal od ugljeničnih vlakana čini ga izuzetno laganim, a istovremeno vrlo čvrstim. Zadnji spojler optimizira aerodinamiku i omogućava dodatne sportske karakteristike u toku vožnje.
  Pogledajte proizvod
  BMW Serija 3 Limuzina (G20), M Performance volan

  M Performance volan.

  Činjenice o priajanju: Zahvaljujući području držanja koji je obložen alkantarom, M Performance volan pruža odličan osećaj i prianjanje - što dodatno doprinosi sportskom osećaju upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka od crvene kože naglašavaju njegov sportski stil. Pored toga: M Performance obloga upravljača, od ugljeničnih vlakana/alkantre i M Performance ručice menjača od ugljeničnih vlakana.
  Pogledajte proizvod

  TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJU 3 LIMUZINU.

  BMW 330i Limuzina.

  Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

  190 (258)/5,000-6,500

  Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

  5.9

  Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

  7.3-6.4

  Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

  167-147

  BMW Serija 3 Limuzina (G20), tehnički podaci

  BMW USLUGE.

  SERVIS I PODRŠKA ZA BMW SERIJU 3 LIMUZINU.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
  • Usluga provere vozila
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti
  Saznajte više o BMW Service Inclusive.
  BMW Roadside Assistance

  BMW Roadside Assistance.

  Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
  Saznajte više o BMW Roadside Assistance.
  Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

  ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Seriju 3 limuzinu, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

  POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

  BMW 330i Limuzina:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,3-6,4
  emisija CO2 u g/km (kombinovano): 166-147

   

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • * Dostupno od jula 2019. Podaci su preliminarni.

   BMW 320d Sedan:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 5.4-4.5
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 141-118

   BMW 320d xDrive Sedan:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 5.7-4.9
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 150-129

   BMW 330i Sedan:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.3-6.4
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 167-147

   BMW M340i xDrive Sedan⁽²⁾:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8.2-7.5
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 188-172

   BMW 330e Sedan⁽²⁾:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 1.8-1.3
   Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 41-30

   Vrednosti za vozila sa oznakom ⁽²⁾ preliminarne su.

   Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikayani domet uzima u obzir i opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.

   Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, dostupnim besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka i na https://www.dat.de/co2

   Vrednosti se već zasnivaju na novim WLTP propisima i prevedene su ponovo na NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedila uporedivost između vozila. Za poreze i druge namete vezane za vozila zasnovane na (makar između ostalog) emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Disclaimer reference invalid