PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW Serije 3 Gran Turismo.

Komunikacija, informacije i zabava – iskusite mobilnost na potpuno novi način sa uslugama i aplikacijama iz BMW ConnectedDrive ponude.

Connecteddrive usluge

CONNECTEDDRIVE USLUGE.

Connected Drive usluge vam pružaju širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
One uključuju BMW Online funkciju, koja vam omogućava pristup internetu, lokalnim informacijama kao što je vreme, vesti, pretraga interneta i poslovne funkcije. Takođe je moguće sastaviti individualizovane usluge kao što je internet kamera, parking informacije i vodič na vašem putovanju.
Ova opcija takođe uključuje bezbedan i neograničen pristup aplikacijama na pametnom telefonu.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Saobraćajne informacije u realnom vremenu (RTTI), deo ConnectedDrive opreme, predstavlja vašeg ličnog saobraćajnog izviđača koji vam pruža informacije o tome šta se dešava na autoputu, lokalnim putevima i magistralama i nudi vam alternativne pravce.
Na ovaj način uvek ste upućeni u trenutnu saobraćajnu situaciju na vašoj planiranoj ruti i na dohvat ruke imate potencijalne alternativne pravce. Korišćenje RTTI sistema je moguće u trajanju od tri godine i uvek se može produžiti.
Dostupno samo u kombinaciji sa dodatnom opremom ConnectedDrive usluge.

KONSIJERŽ USLUGE.

Konsijerž usluge

KONSIJERŽ USLUGE.

Uživajte u veoma specijalnoj vrsti usluga – sa Konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive ponude. Pritiskom na taster bićete spojeni sa agentom u BMW korisničkim centrom koji vam stoji na raspolaganju kao „lični asistent“ tokom vožnje.
Bez obzira da li tražite određeni restoran, najbliži bankomat ili aporeku – agent u BMW korisničkom centru vam je na raspolaganju i poslaće vam adresu direktno u vaš navigacioni sistem ako to želite. Agent čak može napraviti rezervaciju u restoranu ili hotelu. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od vašeg mobilnog telefona dostupne su vam i u inostranstvu. U svako doba dana i noći, sedam dana nedeljno bez dodatne nadoknade. ConnectedDrive usluge su potrebne kako bi koristili ovu funkciju.

BMW APLIKACIJE.

BMW Aplikacije

BMW APLIKACIJE.

Funkcija aplikacije predstavlja platformu koja omogućava lako korišćenje izabranih aplikacija sa pametnog telefona u BMW vozilu. Kako bi mnoštvo aplikacija bilo dostupno njihovim mušterijama, BMW ne samo da razvija svoje aplikacije, kao što je BMW Connected aplikacija i BMW M laptimer aplikacija, nego blisko sarađuje sa partnerima kao što su Spotify, Napster, GoPro, Deezer i Audible tako da se te aplikacije mogu bezbedno koristiti unutar automobila.
Jednostavno povežite kompatibilan pametni telefon sa vozilom putem adaptera ako je dostupan, ili putem USB kabla. Audio se čuje preko audio sistema vozila. Sve funkcije aplikacija se mogu lako i bezbedno koristiti putem iDrive kontrolera. Izbor aplikacija koje su dostupne za korišćenje u automobilu stalno raste zahvaljujući partnerstvima između BMW i raznih dobavljača. Radi više informacije pogledaje www.bmw.com/apps.

BLUETOOTH OFFICE SISTEM.

Bluetooth Office sistem

BLUETOOTH OFFICE SISTEM.

Povezivanje putem Bluetooth i USB standarda u kombinaciji sa navigacionim sistemom i inteligentna integracija omogućava izbranim poslovnim funkcijama mobilnog telefona, kao što je elektronska pošta, podsetnici, zadaci ili tekstualne poruke, da se pojave na kontrolnom ekranu ili da se čuju putem sistema pretvaranja teksta u govor kroz audio sistem vozila. Bluetooth Audio Streaming sistem omogućava puštanje muzike sa uređaja koji podržavaju Bluetooth tehnologiju.

Listu svih kompatibilnih mobilnih telefona i pametnih telefona možete pronaći na www.bmw.com/bluetooth.

DIKTIRANJE PORUKA.

Kancelarija gde god se nalazite: diktirajte i pošalljite elektornsku poštu ili tekstualne poruke u toku vožnje. U kombinaciji sa Professional navigacionim sistemom, Bluetooth konekcijom i ConnectedDrive uslugama više ne morate držati u ruci vaš mobilni telefon.
Zahvaljujući novoj funkciji diktirana unutar vozila i prepoznavanju govora sve što kažete se pretvara u tekstualnu poruku koja se može poslati odmah putem SMS ili elektronske pošte. Možete besplatno koristiti funkciju diktiranja u vašem vozilu u periodu od 60 dana. Nastavak korišćenja u vašem vozilu zahteva ugovor sa Nuance®. Na adresi www.bmw.com/bluetooth možete saznati da li je vaš mobilni telefon kompatibilan sa ovom funkcijom. Preduslovi za korišćenje ove funkcije su navedeni na www.bmw.com/bluetooth.

INTERNET.

Neograničen pristup internetu

INTERNET.

Neograničen pristup internetu.

Nalog sa provajderom interneta vam omogućava da surfujete internetom (bez rominga) iz udobnosti vašeg BMW vozila.
Internet strana se može otvoriti na kontrolnom ekranu unošenje URL adres putem iDrive kontrolera ili otvaranjem liste ponuđenih strana. Možete surfovati internetom na kontrolnom ekranu pri brzinama do 7 km/h.
Dostupno samo u kombinaciji sa opcionalnom opremom ConnectedDrive usluge.

Inteligentni poziv u pomoć

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

U slučaju ozbiljne nezgode, funkcija inteligentnog poziva u pomoć aktivira automatski poziv u pomoć nakon aktivacija vazdušnog jastuka ili aktiviranja sigurnosnog pojasa u slučaju nezgode.
Putem SIM kartice integrisane unutar vozila, podaci relevantni za službe spašavanja, kao što je tačan položaj vozila ili informacije o ozbiljnosti nezgode ili mogućem riziku od povreda putnika, su polsati BMW korisničkom centru. BMW korisnički centar potom obaveštava službe spašavanja koje su najbliže mestu nezgode i pruža pomoć povređenima preko telefona dok službe spašavanja ne stignu. Poziv u pomoć se takođe može ručno aktivirati, na primer kako bi pomogli ostalim korisnicima puta.