NOVI OBLIK PROSTRANOSTI.

BMW Serije 3 Gran Turismo.

NOVI OBLIK PROSTRANOSTI.BMW Serije 3 Gran Turismo.

Ubrzanje od 0 -100 km/h u sekundama (335i)

5,7 [5,4]

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (335i)

8,1 [7,7]

Zapremina prtljažnika u litrama

520

Međuosovinsko rastojanje u cm

292

BMW Serije 3 Gran Turismo: ovo vozilo ne samo da ispunjava očekivanja, ono ih prevazilazi. Savršen spoj forme i prostranosti stvaraju elegantnost karakterističku za kupe vozila, koja istovremeno izgleda snažno i dinamično – sa impresivnim osećajem prostranosti. Ova kombinacija ostavlja jedinstven i nepogrešiv utisak koji je dodatno naglašen sa M Sport paketom i BMW Luxury i Sport modelima.

PROSTOR: UZBUDLJIV. FORMA. SAVRŠEN.

Otkrijte prostranost.

Dizajn

Dizajn.

Spoljašnjost BMW Serije 3 Gran Turismo objedinjuje dinamične linije sa elegancijom kupea na fascinantan način. Ovo vozilo predstavlja otelotvorenje jedinstvne harmonije prostora i forme i stvara potpuno novi estetični izgled. Unutrašnjost BMW Serije 3 Gran Turismo ostavlja utisak udobnosti i luksuza. Estetika i funkcionalnost formiraju impresivan entitet i pozvaju posmatrača da sedne za volan. Mnoštvo prostora i podignuta sedišta garantuju opuštajuću i udobnu vožnju.
Read more
Udobnost

Udobnost.

Visok nivo udobnosti i panorama pogled iz svakog sedišta: impresivna količina prostora u BMW Serije 3 Gran Turismo garantuje slobodu pokreta. Vozač, suvozač i putnici na zadnjem sedištu imaju koristi od luksuzno dizajnirane unutrašnjosti i visoke pozicije sedenja.
Read more
Paketi opreme

Paketi opreme.

Uzbudljive paketi opreme BMW Serije 3 Gran Turismo garantuju da vozilo odmah ostavi utisk na posmatrače. Dodatno dinamičniji izgled je zagarantovan putem M Sport paketa.
Read more