BMW paketi opreme za BMW Serije 3 Gran Turismo

MNOGO PROSTORA ZA KREATIVNO PRILAGOĐAVANJE.

BMW paketi opreme za BMW Serije 3 Gran Turismo.

MNOGO PROSTORA ZA KREATIVNO PRILAGOĐAVANJE.

BMW paketi opreme za BMW Serije 3 Gran Turismo.

MNOGO PROSTORA ZA KREATIVNO PRILAGOĐAVANJE.BMW paketi opreme za BMW Serije 3 Gran Turismo.

BMW SERIJE 3 GRAN TURISMO SA SPORT LINE PAKETOM OPREME.

BMW Serije 3 Gran Turismo sa Sport Line paketom opreme obećava dinamičnost i pomera granice. Upečatljiv dizajn sa detaljima u crnoj boji visokog sjaja dodatno naglašava sportski izgled.

 • Spoljašnjost

  Osam rebara u crnoj boji visokog sjaja u sklopu prednje BMW maske proizvode veoma sportski efekat na prednjem kraju vozila. Unutar hromiranog rama BMW prednja maska izgleda još veća. Na donjem delu prednjeg branika crni usisnici vazduha sa horizontalnim rebrima od hroma oponašaju dinamičan oblik prednjih svetala i naglašavaju izražene blatobrane.
  U zavisnosti od model, ovo je mesto gde aluminijumske felne od 18 ili 19 inča sa duplim kracima stvaraju sportski izgled – dok u isto vreme zadržavaju vizuelnu lakoću. Aluminijumske felne od 18 inča su dizajnirane isključive u dvobojnoj Ferric Grey boji.
  Dizajn BMW Serije 3 Gran Turismo sa Sport Line paketom opreme zrače sportskim izgledom iz svake perspektive. Gledano sa strane, spoljašnji retrovizori i okviri prozora koji su opcionalno dostupni u crnoj boji visokog sjaja dodatno naglašavaju sportski izgled. Krajevi izduvnih cevi su dizajnirani u crnom hromu; izraženi usisnici vazduha na bočnim strana i B stubovima u crnoj boji visokog sjaja.

 • Unutrašnjost

  Unutar automobila kontrast između crne i crvene boje naglašavaju tipičan BMW sportski duh: crveni prstenovi na okruglim instrumentima, uključujući hrono skalu, crvene šavove na sportskom volanu presvučenom kožom i ukrasna završna obrada crne boje sa Coral Red matiranim ukrasnim linijama. Kao alternativa su vam dostupni ukrasi od fino brušenog aluminijuma sa matiranim Coral Red ukrasnim linijama. Sportska sedišta za vozača i suvozača presvučena Anthracite ’Track’ tkaninom sa crvenim ili sivim detaljima, crnom ’Dakota’ kožom sa crvenim detaljima ili Coral Red ’Dakota’ kožim sa crnim detaljima nudi čvrstu podršku tokom sportskih manevara ili tokom zahtevnih krivina.* Pored toga, podesivo ambijentalno osvetljenje u narandžasto/crvenoj ili beloj boji se može kontrolisati putem iDrive Touch kontrolera u skladu sa vašim željama. Kao naglašenu karakteristiku Sport Line paketa opreme, ključ automobila ima crvenu dekorativnu traku. Ovaj paket takođe uključuje novi režim, Sport+, u sklopu kontrole iskustva vožnje.
  *pored opreme navedene iznad, dodatne boje presvlaka i unutrašnjih ukarasa su takođe dostupne.

BMW SERIJE 3 GRAN TURISMO SA LUXURY LINE PAKETOM OPREME.

BMW Serije 3 Gran Turismo sa Luxury Line paketom opreme impresionira sa naročito klasičnim i elegantnim dizajnom. Diskretni i prefinjeni elementi dizajna napravljeni od hroma visokog sjaja objedinjuju ekskluzivnost spoljašnjosti sa sportskim karakteristima.

 • Spoljašnjost

  BMW prednja maska sa jedanaest hromiranih rebara stvara komplikovanu ali upečatljivu sliku. Pored maske se nalaze dve blago izmeštene hromirane linije na usisnicima vazduha na prednjem braniku, koji se savršeno uklapaju sa celokupnom slikom paketa opreme.
  Bočni pogled na specijalne aluminijumske felne od 18 ili 19 inča sa kracima u „W“ stilu naglašava elegantnost BMW Serije Gran Turismo sa Luxury Line paketom opreme. Okviri bočnih prozora su takođe hromirani.
  Elegantna, hromirana linija koja se proteže prednjim branikom dodatno naglašava klasični dizajn Luxury Line paket opreme. Vrh izduvne cevi i usisnik vazduha si napravljeni od hroma.

 • Unutrašnjost

  Unutrašnjost Luxury Line modela koristi specijalno dizajnirane elemente radi postizanja ekskluzivnosti – ukrasne površine od finog drveta Fineline Anthracite ili Burled Walnut, sa sjajnim ukrasnim linijama u Pearl-Gloss Chrome. Sedišta presvučena Anthracite Move tkanini ili Saddle Brown Dakota kožom sa eksluzivnim šavovima (donji deo instrument table je takođe presvučen Saddle Brown kožom) naglašavaju primamljivu atmosferu Luxury Line modela.* Podesivo ambijentalno osvetljenje u narandžasto/crvenoj ili beloj boji se može kontrolisati sa iDrive Touch kontrolerom u skladu sa vašim željama. Ekskluzivna hromirana linija okružuje radio i klima uređaj.
  Kao specijalna karakteristika Luxury Line modela, ključ vozila ima ukrasnu liniju u Pearl-Gloss Chrome boji.
  *pored opreme navedene iznad, dodatne boje presvlaka i tapacirunga i ukrasnih detalja su dostupne.

M SPORT PAKET OPREME.

Uzbudljive linije BMW Serije 3 Gran Turismo su razlog zbog kog vozilo ostavlja utisak na prvi pogled. Dodatno dinamičniji izgled je zagarantovan putem M Sport paketa opreme.

 • Spoljašnjost

  Ovaj paket opreme uključuje M Aerodynamics paket opreme: uvećanje usisnike vazduha na dinamično dizajniranom prednjem braniku koje dopuštaju motoru da diše; pragovi poseduju dodatne konturne linije. Upečatljiv difuzor u Dark Shadow metalik boji i – u zavisnosti od motora – dve izduvne cevi. Na raspolaganju imate aluminijumske M felne od 18 i 19 inča sa duplim kracima. Čitav paket je upotpunjen usisnikom vazduha kao i prednjom BMW maskom sa rebrima u crnoj boji. Ekskluzivna Estoril Blue metalik boja i BMW Individual Shadow Line dodatno naglašavaju karakter vozila.

 • Unutrašnjost

  Unutrašnjost M Sport paketa uključuje M kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima i kratkom ručicom menjača (u vozilima sa 6-stepenom manuelnom transmisijom) presvučen Nappa kožom sa M logom. Sedišta su presvučena ekskluzivnom Hexagon Anthracite tkaninom/Alcantara sa M šavovima i plavim detaljima koji naglašavaju sportska sedišta. Dizajn je upotpunjen Aluminium Hexagon završnom obradom sa matiranim Estoril Blue detaljima.* Paket takođe uključuje brzinomer tipičan za trkačke automobile i obrtomer sa crvenim oznakama i prstenom, M Sport suspenzija i Sport+ režim u sistemu za kontrolu iskustva u vožnji.
  *Pored opreme navedene iznad, ostale boje tapacirunga i unutrašnjih detalja su takođe dostupne.

Paketi opreme

PAKETI OPREME.

BMW paketi opreme su pravi izbor kada su u pitanju specijalni dodaci za vaš BMW Serije 3 Gran Turismo.

ORGINALNI BMW DODACI.

Orginalni BMW dodaci vam omogućavaju da naglasite sportski karakter i elegantnost vašeg BMW Serije 3 Gran Turismo. Ovde možete pronaći izbor praktičnih i kvalitetnih proizvoda.

 • Sistemi za prevoz prtljaga

  Nosač elektronskih bicikala se montira na zadnji deo i može se sklopiti kada je potrebno, na primer ako želite da utovarite prtljag. Nosač se može skinuti i odložiti u prtljažnik, jer konstrukcija od aluminijuma velike čvrstine smanjuje ukupnu težinu nosača. Podesive lampe pokrivaju širinu svih BMW vozila.

 • Pristup zabavi

  BMW bazna stanica za Apple iPhone je dizajnirana da se savršeno uklopi u unutrašnjost vašeg BMW automobila i omogući iPhone da bude fiksiran na instrument tabli i položaju koji vama odgovara. Povezuje vaš iPhone sa audio sistemom u vozilu putem skrivenih kablova i poseduje „hands free“ funkciju sa kvalitetnim mikrofonom, GPS antenom i funkcijom punjenja. Navigacione instrukcije i telefonski pozivi koriste BMW Link tehnologiju koja ih prenosi na zvučnike vozila, automatski mutirajući muziku koju puštate sa CD plejera/radio uređaja. Jačina zvuka se može kontrolisati putem BMW radio uređaja ili putem multifunkcionalnih tastera na volanu.

 • Odlaganje stvari

  Za zapreminom od 20 litara, torba za odlaganje stvari na zadnjem delu Luxury Line modela pruža dodatni prostor za odlaganje. Vezuje se za površinu zadnjeg sedište putem centralnog sigurnosnog pojasa i uključuje razne pregrade kao i termalno izolovan držač flaša.
  Prilagođeni odeljak za odlaganje stvari koji se kači na zadnji deo naslona prednjeg sedišta poseduje pregrade različitih veličina i idealan je za prevoz malih stvari.
  Skije ili veće torbe vam omogućavaju prevoz do četiri para skija ili tri para snoubordova. Torba sa skijama se lako može otkačiti i lako se može koristiti izvan vozila – zahvaljujući točkićima.

 • Korisni dodaci

  Vešalica za odeću vam dozvoljava da prevozite vašu garderobu bez gužvanja, zahvaljujući prenosivom sistemu kačenja može se koristiti izvan vozila. Modularni Travel & Comfort sistem je izgrađen oko osnovnog nosača (dostupan odvojeno) koji se lako postavlja između nosača naslona za glavu na prednjim sedištima. Osnovni nosač se može koristiti u kombinaciji sa vešalicama za odeću, preklapajućim stolom, univerzalnom kukom ili držačem za Apple iPad.
  Specijalno napravljeno kućište za ključ od kvalitetne crne kože ne samo da štiti ključ od ogrebotina, prašine i tečnosti, več sprečava slučajno pritiskanje tastera.

 • Unutrašnjost

  Drška poluge ručne kočnice u Luxury izvedbi je stilski upotpunjena kožnim centralnim delom – specijalno napravljenim na BMW Serije 3 Gran Turismo.