Dizajn BMW Serije 3 Gran Turismo

PROSTOR: UZBUDLJIV: FORMA: SAVRŠEN

Dizajn BMW Serije 3 Gran Turismo.

PROSTOR: UZBUDLJIV: FORMA: SAVRŠEN

Dizajn BMW Serije 3 Gran Turismo.

PROSTOR: UZBUDLJIV: FORMA: SAVRŠENDizajn BMW Serije 3 Gran Turismo.

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Spoljašnjost BMW Serije 3 Gran Turismo objedinjuje dinamične linije sa elegancijom kupe modela na fascinantan način. Ovo vozilo predstavlja otelotvorenje harmonije forme i prostora i stvara potpuno novu estetiku koja je jedinstvena u ovom segmentu.
Na precizno oblikovanom prednjem kraju se nalazi široka, skoro trodimenzonalna „bubreg“ maska koja naglašava karakter BMW Serije 3 Gran Turismo, čak i kada ga posmatrate sa strane. Zahvaljujući izaženom okviru od hroma, prednja maska izgleda kao da se stapa sa duplim okruglim svetlima. Silueta izgleda elegantno izdužena putem dugačkih linija. Rastuća progresija povećava dinamičnost i besprekidno se nastavlja do zadnjeg kraja. Blago nagnuta linija krova je krakteristična za klasično kupe vozilo i povećava prostor unutar automobila.

 • Sportski i elegantna

  Zadnji deo BMW Serije 3 Gran Turismo, sa izduženim zadnjim svetlima u tipičnom BMW „L“ obliku ukazuje na to koliko je prtljažnik prostra i predstavlja primer velike funkcionalnosti čitavog vozila. Pored toga, širok dizajn vozila pruža više stabilnosti tokom vožnje – vozilo koje lako kombinuje sportski karakter sa elegancijom.

DINAMIČAN DIZAJN.

   

 

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Dobrodošli u vozilo: unutrašnjost BMW Serije 3 Gran Turismo ostavlja luksuzan i udoban utisak. Estetika i funkcionalnost formiraju impresivno vozilo i pozivaju posmatrača da sedne za volan. Sa mnogo prostora i izdugnutim sedištima, opuštena i udobna vožnja je zagarantovana.
Lagan i elegantan dizajn instrument table unosi optičku harmoniju unutar automobila sa tipičnim BMW horizontalnim linijama. Sve važne funkcije su ergonomski raspoređene i mogu se intiutivno koristiti. Okrugli instrumenti se nalaze u vidnom polju vozača, centralna konzola i centralni ekran su orijentisani ka vozaču. Isped ručice menjača se nalazi praktična pregrada za odlaganje stvari ili dva držača za čaše. To nije sve, postoji još prostora – za boce sa vodom do zapremine od 1 litre ili ostale manje stvari - u pregradama u prednjim vratima.

 • Prostranost

  Zadnja klupa može udobno smestiti tri odrasle osobe. Veliko rastojanje između osovina pravi prostora za noge koje je slično luksuznim vozilima, dok udobno zadnje sediše pruža dovoljno širine za tri putnika. Podesiv naslon zadnjih sedišta povećava udobnost, dok za prevoz tereta povećava prtljažni prostor od 520 litara za 33 litre. Preklapanje zadnjeg sedišta u odnosu 40:20:40 povećava prtljažni prostor na 1,600 litara. BMW Serije 3 Gran Turismo vam ne služi samo za putovanje – sa toliko prostora u ponudi on vam garantuje da ćete uživati u putovanju.

UDOBAN DIZAJN.

    

 

MULTIFUNKCIONALNI PRTLJAŽNIK.

Bez obzira da li se radi o putovanju na more, vikend kupovini ili velikom godišnjem odmori: bez obzira da li ste sve isplanirali BMW Serije 3 Gran Turismo će se postarati da uvek budete pripremljeni. Inteligentni prtljažnik je toliko fleksibilan da nudi savršeno rešenje za svaku situaciju.
Funkcija za prevoz prtljaga vam omogućava da postepeno preklopite naslon zadnjeg sedišta i proširite prtljažnik za 33 litre. Preklapanje zadnjeg sedišta u odnosu 40:20:40 povećava dostupnu zapreminu prtljažnika na maksimalnih 1,600 litara. To se može uraditi ručno ili putem tastera na ključu automobila uz opcionalni COMFORT paket opreme. Na taj način možete biti sigurni da ćete biti spremi za bilo koju situaciju.

 • Fleksibilna udobnost

  Opcionalno dostupan Comfort Access paket opreme olakšava utovar vozila. Ovaj paket opreme sadrži sistem za otvaranje prtljažnika bez dodira: samo postavite stopalo ispod zadnjeg branika i prtljažnik se automatski otvara. Ovaj sistem je naročito koristan kada su vam ruke pune. Više ne morate da spuštate prtljag kako bi otvorili prtljažnik.
  Dvodelna polica za lagane stvari ima više prednosti: kada je prtljažnik otvoren deo police ostaje na mestu i može se koristiti kao pregrada za odlaganje stvari. Ako je potrebno, čitava polica se može ukloniti i odložiti u prtljažnik, omogućavajući vam da koristite čitavu visinu odeljka i sa lakoćom odložiti veće stvari.

Udobnost

UDOBNOST.

Visok nivo udobnosti i panorama pogled sa svakog sedišta: impresivna količina prostora u BMW Serije 3 Gran Turismo garantuje slobodu pokreta. Vozač, suvozač i putnici na zadnjem sedištu imaju koristi od prostrane unutrašnjosti i visokog položaja sedenja. Pored kvalitetnih materijala i vrhunske završne obrade, na raspolaganju imate dovoljno prostora koji vam garantuje udobnost i uživanje u vožnji na dugim putovanjima. Postoji dovoljno mesta za glavu i noge na prednjim i zadnjim sedištima. Široko zadnje sedište omogućava udobno putovanje za tri odrasle osobe. U sredini ove luksuzne atmosfere sa vratima bez okvira, putnici imaju specijalan pogled. Uvek ćete imati najvažnije stvari potrebne na svakom putovanju – kao što su falše sa vodom – u pregradama u vratima.