Prvi BMW Serije 2 Coupe

MANJE PRAVILA. VIŠE PERFORMANSI.

Prvi BMW Serije 2 Coupe.

MANJE PRAVILA. VIŠE PERFORMANSI.

Prvi BMW Serije 2 Coupe.

MANJE PRAVILA. VIŠE PERFORMANSI.Prvi BMW Serije 2 Coupe.

Maksimalna snaga u kW (KS) u obr/min (M235i)

240 (326)/5,800

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (M235i)

8.1 [7.6]

Ubrzanje od 0 -100 km/h u sekundama (M235i)

5.0 [4.8]

Divlji, buntovan, jedinstven. BMW Serije 2 Coupe ima sve što definiše sportski kupe. Očigledno atletski dizajn naglašava dinamičnost vožnje koja ga čini najboljim u svojoj klasi. Savršen balans sa 50:50 raspodelom težine, snažni BMW TwinPower Turbo motori i inteligentne BMW EfficientDynamics mere definišu ovaj kupe. Njegova dinamičnost kulminira u M235i verziji, sa motorom koji je u stanju da ubrza automobil od 0 do 100 km/h za 4.8 sekundi. Dosledan dvom sloganu: Manje pravila. Bolje performanse.

NIJE POTREBAN VOZAČ VEĆ SAUČESNIK.

BMW Serije 2 Coupe M235i.

Ovo vozilo startuje tamo gde ostala staju: redni šestocilindrični benzinski motor sa turbo punjačem i 249 kW (326 KS) ustupa svoju rekordnu snagu uz maksimalnu efikasnost. M Aerodynamics paket opreme, zadnji spojler i M šasija rezultiraju veoma atletskim izgledom, većim kontaktnim pritiskom i optimalnom ponašanju u svakoj situaciji tokom vožnje. Čak i unutrašnjost BMW M235i, sa sportskim sedištima za vozača i suvozača, M kožnim sportskim volanom sa multifunkcionalnim tasterima i još mnogo opcija stvaraju atmosferu koja se vrti oko trka i nudi visoke performanse na način na koji treba da budu iskušene: ostavljaju vas bez daha.

Read more
Spoljašnjost

Spoljašnjost.

Žestoke karakteristike: upečatljiva linija prevoja počinje iza prednje osovine, kreće se na gore u zadnjem spojleru i naglašava sportski izgled automobila. U kombinaciji sa mišićavim lukovima točkova pokazuje da je BMW Serije 2 Coupe uvek spreman da preuzme vodstvo.
Read more
Unutrašnjost

Unutrašnjost.

Usaglašenost za neusaglašene: kada sednete za volan BMW Serije 2 Coupe ulazite u centar pažnje. Čitav kokpit je orijentisan ka vozaču. Asimetrična centralna kontrola je nagnuta ka vozaču, slobodno stojeći kontrolni ekran je optimalno usklađen sa linijom vida i sve važne funkcije su uvek pod kontrolom. Otvoreni prozori karakteristični sa kupe vozila ne ometaju pogled. Uzbudljive, preklapajuće površine i dinamične linije prenose sportsku spoljašnjost u unutrašnjost. Naravno, sve ovo je postignuto zadržavajući savršen kvalitet izrade i korišćenjem visoko kvalitetnih materijala.
Read more
Dinamika vožnje

Dinamika vožnje.

Kada živite život punim plućima ne pristajete na kompromise. Isti je slučaj za BMW Serije 2 Coupe. Prianjanje na putu, raspodela težina od 50:50 i sportske performanse sa pogonom na zadnjim točkovima su jedinstvene za ovu klasu. Dinamičan i živahan, fokusiran na jedan cilj: ultimativni užitak u vožnji.
Read more