BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Coupe

LINIJE KOJE VREDE 1000 REČI.

BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Coupe.

LINIJE KOJE VREDE 1000 REČI.

BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Coupe.

Pionir ili sportista? Vi odlučite kakav karakter želite da date vašem BMW Serije 2 Coupe automobilu. Oprema iz paketa Sport Line i Luxury Line vam dopušta da izaberete individualni dizajn vašeg BMW Serije 2 Coupe modela. Ko je zainteresovan za dalje naglašavanje već impresivnih sportskih karakteristika može da izabere M Sport paket opreme kako bi oslobodio divlju stranu BMW Serije 2 Coupe. Orginalni BMW dodaci nude mnogobrojne dodatne opcije za personalizovanje.

LINIJE KOJE VREDE 1000 REČI.BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Coupe.

Pionir ili sportista? Vi odlučite kakav karakter želite da date vašem BMW Serije 2 Coupe automobilu. Oprema iz paketa Sport Line i Luxury Line vam dopušta da izaberete individualni dizajn vašeg BMW Serije 2 Coupe modela. Ko je zainteresovan za dalje naglašavanje već impresivnih sportskih karakteristika može da izabere M Sport paket opreme kako bi oslobodio divlju stranu BMW Serije 2 Coupe. Orginalni BMW dodaci nude mnogobrojne dodatne opcije za personalizovanje.

Read more

M SPORT PAKET.

Izvedite sportistu na ulice: pokažite svima koliko je zapravo divlji vaš BMW Serije 2 Coupe sa M Sport paketom. U kombinaciji sa M Aerodynamics paketom (uključen), predstavlja pravog sportisku koji svoje sposobnosti čini jasnim čak i pre nego što ih vi demonstrirate.

 • Spoljašnjost

  M Sport paket sa M Sport suspenzijom i M Aerodynamics paketom i specijalizovanim pragovima, prednjim i zadnjim maskama je naročito dizajniran za vozače orijentisane ka sportskoj vožnji. Velike aluminijumske felnde od 17 inča sa duplim kracima u stilu 460M naglašavaju sportski izgled. BMW Individual Shadow Line paket sa crnom bojom visokog sjaja koja okružuje bočne prozore, uključujući nosače i okvire retrovizora. Osam rebara BMW prednje maske urađenih u crnoj boji visokog sjaja, bočni „M“ logo, hromirani vrhovi izduvnih cevi i ekskluzivna Estoril Blue boja kompletiraju M Sport paket.
  Ostale boje M Sport paketa su takođe dostupne, uključujuči Mineral Grey metalik boju, Black Sapphire metalik, Glacier Silver metalik, Mineral White metalik, Alpine White i Melbourne Red metalik boju.
  Aluminijumske felne od 18 inča sa duplim kracima u stilu 461 i Chrome Line su takođe dostupni.

 • Unutrašnjost

  Unutar automobila, M Sport paket opreme želi dobrodošlicu putnicima putem M pragova vrata i sportskim sedištima za vozača i suvozača u Hexagon tkanini/Alcantara Anthracite sa plavim detaljima u ekskluzivnom M stilu. Prednja i zadnja svetla dobrodošlice stvaraju dinamičnu atmosferu, zajedno sa ambijentalnim osvetljenjem na prednjem i zadnjem kraju, prednjim patosnicama i u pregradi u centralnoj konzoli, čija se boja može promeniti iz narandžaste u belu. Unutrašnjost u Aluminium Hexagon sa detaljima u Estoril Blue ili crnoj boji ostavlja dinamičan utisak. U gornjem delu vozila, BMW Anthracite plafon stvara sportski izgled. Ostali detalji M Sport paketa uključuju M patosnice, skraćenu ručicu menjača sa „M“ logotipom, M kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima, kao i instrument tablu sa jedinstvenim dizajnom brojčanika. Ključ sa daljinskim kontrolama sa Estoril Blue detaljima zaokružuju M Sport paket.
  Ako želite, vrhunska crna Dakota koža je dostupna. Unutrašnjost takođe dobija luksuznu atmosferu od unutrašnjih detalja urađenih u fino brušenom aluminijumu sa cranim ili Oxide Silver detaljima, ili Fineline Stream ili Fineline Pure drvetom, svaki sa Oxide Silver ukrasnim detaljima.

SPORT LINE.

Upečatljivi elementi dizajna ofarbani u dinamičnu crnu boju visokog sjaja pričaju svojim jezikom na spoljašnjosti automobila, a sa BMW Sport Line paketom strast za dinamikom je uvek na prvom mestu. Jedan pogled na brzinomer i obrtomer će oduševiti sve ljubitelje: crveni brojači jedva čekaju sledeću vožnju.

 • Spoljašnjost

  Model Sport Line je uvek spreman za vožnju sa aluminijumskim felnama od 17 inča sa krakovima u zvezdastom stilu 379. BMW prednja maska daje automobilu izrazito sportski izgled sa osam ekskluzivno dizajniranih rebara u crnoj boji visokog sjaja. Osim toga određeni delovi na prednjim i zadnjim „suknjicama“, spoljašnjim retrovizorima su takođe ofarbani u crnu boju. Vrhovi izuvnih cevi su urađeni u crnom hromu. Natpis „Sport“ na bokovima daje do znanja da je ovaj model
  sportskog karaktera ili jasno ističe sportski karakter ovog modela.

  PDC sistem (pomoć pri parkiranju) olakšava parkiranje unazad na tesnim mestima. Svetla za maglu na prednjoj masci poboljšavaju bezbednost kada je slaba vidljivost ili po lošim vremenskim uslovima. Aluminijumske felne od 18 inča sa duplim krakovima u stilu 384 su takođe dostupne.

 • Unutrašnjost

  Inspirisano klasičnom BMW dinamikom vožnje, model Sport Line sadrži „BMW Sport“ oznaku na pragovima vrata. Ključ dolazi sa upečatljivim crvenim detaljima koji ukazuju na uzbudljivu vožnju BMW automobila. Sportska sedišta presvučena tkaninom Track Anthracite sa crvenim ili sivim detaljima pružaju odličnu bočnu podršku. Dodatni detalji uključuju promenljivo unutrašnje osvetljenje –bela, crvena, narandžasta- kao i instrument tablu sa crvenim prstenovima i crvenim meračima brzinomera i obrtomera.
  Unutrašnji detalji urađeni u crnoj boji visokog sjaja ili u fino brušenom aluminijumu sa Oxide Silver mat bojom daju unutrašnjosti Sport Line modela odgovarajući sportski karakter.
  Sa opuštenom kombinacijom direktnog i indirektnog osvetljenja, paketi svetlosti sa raznim LED sijalicama stvaraju prijatnu i prijateljsku atmosferu. Vozač takođe ima na raspolaganju kruz kontrolu kao i sportski volan presvučen kožom sa multifunkcionalnim tasterima i crvenim ili crnim šavovima. Pregrade za odlaganje stvari savršeno upotpunjuju Sport Line model.

LUXURY LINE.

BMW Luxury Line nudi ekskluzivnu opremu za unutrašnjost i spoljašnjost BMW Serije 2 Coupe, osiguravajući još moderniji i luksuzniji izgled – sa koje god strane da posmatrate.

 • Spoljašnjost

  Luxury Line – oprema eksterijera:

  • BMW prednja rešetka sa jedanaest ekskluzivno dizajniranih vertikalnih letvica u boji Chrome visokog sjaja
  • Prednji branik sa specifičnim elementima dizajna u boji Chrome visokog sjaja
  • 17" aluminijumski točkovi u Y-spoke stilu 380, alternativno 18" aluminijumski točkovi u V-spoke stilu 387 sa mešanim gumama; dostupni su i drugi točkovi
  • „Luxury Line“ oznaka sa strane
  • Chrome Line eksterijer
  • Zadnji branik sa specifičnim elementima dizajna u boji Chrome visokog sjaja
  • Ukrasna lajsna izduvne cevi u boji Chrome visokog sjaja
 • Unutrašnjost

  Luxury Line – oprema enterijera:

  • Završni elementi pragova vrata u Aluminijumu sa oznakom „BMW“
  • Sedišta u koži „Dakota“ Oyster sa Oyster tamnim akcentom, alternativno sedišta u koži „Dakota“ Terra; dostupne su i druge presvlake
  • Sportski kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima
  • Ključ automobila sa detaljima u boji Pearl Chrome
  • Završni elementi unutrašnjih ukrasnih lajsni u finom drvetu „Fineline“ Stream s akcentom u mat boji Oxide Silver, alternativno lajsna u finom drvetu „Fineline Pure“ s akcentom u mat boji Oxide Silver; dostupne su i druge lajsne
  • Narandžasto ili belo ambijentalno svetlo

ORGINALNI BMW DODACI.

Orginalni BMW dodaci naglašavaju sportski karakter BMW Serije 2 Coupe i povećavaju njegovu svestranost i fleksibilnost. Ovde možete pronaći velik izbor praktičnih i kvalitetnih proizvoda.

 • Zadnji nosač za bicikle

  Nosač za bicikle sa novim, atraktivnim BMW dizajnom se montira na kuku za vuču i sposoban je da prenese dva bicikla ili e-bicikla. Funkcija preklapanja omogućava lakši pristup zadnjeem delu vozila. Kada vam više nije potreban nosač se može sklopiti. Komplet za proširenje omogućava prevoz i trećeg bicikla.

 • Sport patosnice za sve sezone

  BMW patosnice za sve sezone u Sport Line dizajnu su otporne na prljavštinu i vodu. Linije njihovog dizajna naglašavaju dinamiku vozila. Patosnice za sve sezone se mogu 100% reciklirati i takođe su dostupne u drugim bojama kako bi se uklopile u ostale pakete opreme.

 • Adapter za mobilne telefone

  Adapter predstavlja bezbedan i stabilan sistem za priključivanje vašeg telefona sa ugrađenom funkcijom brzog punjenja mobilnih telefona marke Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony i RIM/Blackberry.veza sa spoljašnjim antenama sprovodi elektromagnetno zračenje van kabine vozila i poboljšava prijem signala. U zavisnosti od opreme vozila, mobilnog telefona i samog adaptera, moguće je integrisati aplikacije pametnog telefona u BMW vozilo.

 • BMW Click & Drive sistem

  BMW Click & Drive sistem je novi modularni koncept držača koji se sastoji od osnovnog nosača i promenljivih držača.
  To vam omogućava da bezbedno pričvrstite Samsung Galaxy pametni telefon jednostavno kao da je u pitanju iPhone ili BMW prenosivi navigacioni uređaj – sa promenljivim držačem koji se pričvrsti na osnovni nosač.
  BMW Click & Drive sistem omogućava lako i bezbedno montiranje i punjenje pametnog telefona ili prenosivog navigacionog uređaja u vozilu. Prikačen na vetrobran staklo putem lepljive trake, osnovni nosač je dizajniran da se uklopi u enterijer vašeb BMW automobila. Ugrašeni USB interfejs vam omogućava da napunite telefon ili prenosni navigacioni uređaj. Sa modularnim držačem koji se sastoji od osnovnog nosača i promenljivih držača veoma je lako prilagoditi nosač ostalim pametnim telefonima.

 • Adapter za multimedijalno povezivanje putem USB

  Ovaj adapter vam omogućava da povežete vaš Apple iPodTM/iPhoneTM, MP3 plejer ili ostale pametne telefone sa audio sistemom putem ugrađenog USB interfejsa – uključuje funkciju punjenja i ekran pesama i plejlista koje puštate. Lako se kontroliše putem multifunkcionalnog volana, iDrive kontrolera ili radio uređaja.

 • BMW Junior 1 - sedište za dete

  Sedište za dete iz grupe 1 je idealno za decu starosti od 10 meseci do 3.5 godina (približno 9-18 kg). Sastoji se od školjke sedišta sa sistemom sigurnosnih pojaseva u pet tačaka i ISOFIX osnovom, koja se takođe može koristiti za sedište za bebe 0+ i Junior 1 sedište. Deca su najbezbednija kada je sedište okrenuto ka nazad, mada je okretanje ka napred moguće. Integrisani vazdušni jastučići nude zaštitu glave prilikom bočnih udara i udobni su i mekani tokom svakodnevne upotrebe. Magnetno zaključavanje i udoban pojas sa sistemom kačenja u pet tačaka se lako vezuje a podešavanje visine jednom rukom osigurava lako korišćenje. Dostupno u Black/Anthracite ili Black/Blue kombinaciji boja.

 • Travel & Comfort sistem, vešalica

  Vešalica omogućava prevoz odeće bez gužvanja. Takođe se može otkačiti radi prenošenja odeće izvan automobila. Modularni Travel & Comfort sistem je dizajniran oko odvojeno dostupne osnove koja se lako može fiksirati između šipki naslona za glavu. Vešlica, sto na preklapanje, unverzalna vešalica ili Apple iPadTM držač se takođe može montirati.

 • M Sport kućište za ključ

  M Sport kućište za ključ je napravljeno od kvalitetne kože i poseduje metalni okvir koji vam omogućava da lako otvorite ključ. Kućište štiti vaš BMW ključ od ogrebotina, prljavštine i tečnosti i osigurava da je potpuno funkcionalan. Dostupn je u nekoliko boja koje odgovaraju različitim paketima opreme, na priemr, Sport kućište dolazi u crnoj i crvenoj boji.