UDOBNOST- REDEFINISANA.

Udobnost i bezbednost u BMW Serije 2 Coupe.

Ponekad je zabavnije plivati protiv struje – kao što BMW Serije 2 Coupe demonstrira. Oni koji krče nove puteve takođe cene putovanje po dobro osvetljenim drumovima. Saobraćaj iz suprotnog pravca može računati na bezbedan put bez zaslepljenja. Servotronic održava upravljanje optimalnim u svakom trenutku a brojni ostali detalji čine neobične dane lakšim – bez obzira gde vas život odvede.

Read more
Adativna prednja svetla

ADATIVNA PREDNJA SVETLA.

Adaptivna prednja svetla sa varijabilnom distribucijom osvetljenja na automobutu i gradi, uključujući svetla za skretanje kao i biksenonsku tehnologiju osvetljenja, pružaju optimalno osvetljenje puta ispred vas. Pomerajuća svetla osvetljavaju krivine čim vozač okrene volan. Kako bi se poboljšala vidljivost na maloj udaljenost svetla za skretanje se automatski aktiviraju čim se uključi pokazivač pravca ili okrene volan – čak i kada vozilo stoji u mestu. Adaptivna svetla osiguravaju optimalno osvetljenje u svakoj situaciji na putu, značajno povećavajući vašu bezbednost tokom vožnje.

Sistem automatskih dugih svetla

SISTEM AUTOMATSKIH DUGIH SVETLA.

Sistem automatskih dugih svetala pomaže vozaču tokom vožnje po noći tako što automatski aktivira duga i kratka svetla u zavisnosti od prisustva nadolazećeg saobraćaja ili vozila ispred vas. Osim toga, svetla se automatski spuštaju kada se detektuje ulična rasveta.
Kamera koja se nalazi iza centralnog retrovizora detektuje prednja svetla ostalih vozila na udaljenosti do 1,000 metara. Zadnja svetla vozila ispred vas se mogu detektovati na udaljenosti do 500 metara. Kada je sistem automatskih dugih svetala aktiviran i vozilo iz suprotnog smera se približi ili se detektuju zadnja svetla vozila ispred vas, sistem automatski uključi kratka svetla.

SERVOTRONIC.

Servotronic

SERVOTRONIC.

Optimalno servo upravljanje.

Uživajte u optimalnom servo upravljanju u svakoj situaciji tokom vožnje uz pomoć Servotronik sistema. Sistem podešava servo pomoć prilikom upravljanja u skladu sa brzinom vozila i isporučuje direktno i precizno upravljanje pri velikim brzinama. Takođe osigurava neverovatnu udobnost smanjivanjem potrebno fizičkog napora da bi se okrenuo volan, kao i povećava pokretljivost prilikom parkiranja, manevrisanja ili navigiranja po uskim i zavojitim ulicama.

Superiorna preciznost.

Kontrolna jedinica koristi elektronski merenje brzine kako bi odredilo neophodnu servo pomoć prilikom upravljanja za svaku situaciju u vožnji. Servo pomoć se može fino podesiti, i adekvatnije se prilagodi svakoj situaciji u vožnju od konvencionalnih jedinica servo upravljanja.

Manje fizičkog naprezanja.

To znači da pri malim brzinama automobila, potreban je samo minimalan trud kako bi se okrenuo volan. Kako brzina raste servo podrška je smanjenja kako bi se osigurao direktan kontakt sa putem i optimalna direkciona stabilnost.

FUNKCIONALNOST.

BMW Serije 2 Coupe je uvek spreman. Pregrade za odlaganje stvari u vratima imaju dovoljno prostora za flaše od jednog litra. Držači za čaše na centralnoj konzoli i zadnjem centralnom naslonu osiguravaju bezbedno odlaganje vaših pića.
Nasloni zadnjih sedišta se mogu preklopiti u odnosu 40:20:40 radi transporta većih i glomaznijih stvari. Paket sa pregradama za odlaganje stvari poboljšava BMW Serije 2 Coupe sa korisnim detaljima kao što je mreža za pod, držači za kese i kuke za vezivanje prtljaga u prtljažniku. Ovim se osigurava bezbednost i funkcionalnost.

Comfort access sistem

COMFORT ACCESS SISTEM.

Inovativan i lak za korišćenje – Comfort Access sistem omoguava otvaranje vrata i startovanje motora bez korišćenja ključa za paljenje. Ključ, koji se može nalaziti u džepu vaših pantolna ili tašni se automatski prepoznaje kada priđete u automobilu. Kada se vrata automatski otključaju vozač može ući i startovati motor pristiskom na Start/Stop dugme.
Comfort Access sistem se oslanja na autentifikaciju ključa radi osiguranja bezbednosti.