BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Convertible modela

OTVOREN ZA POTPUNO NOVI STIL.

BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Convertible modela.

OTVOREN ZA POTPUNO NOVI STIL.

BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Convertible modela.

Stilski saputnik, elegantni sportista ili ekskluzivni trendseter. Vi odlučite koji karakter želite da date vašem BMW Serije 2 Convertible. Sa BMW paketima i opremom, tri različite varijante su dostupne pored osnovne verzije. Ljubitelji dinamične vožnje koji ne prave kompromise se takođe mogu odlučiti za M Sport paket. Dodati paketi kao i orginalni BMW dodaci dodatno naglašavaju vaš individualni stil.

OTVOREN ZA POTPUNO NOVI STIL.BMW paketi i oprema za BMW Serije 2 Convertible modela.

Stilski saputnik, elegantni sportista ili ekskluzivni trendseter. Vi odlučite koji karakter želite da date vašem BMW Serije 2 Convertible. Sa BMW paketima i opremom, tri različite varijante su dostupne pored osnovne verzije. Ljubitelji dinamične vožnje koji ne prave kompromise se takođe mogu odlučiti za M Sport paket. Dodati paketi kao i orginalni BMW dodaci dodatno naglašavaju vaš individualni stil.

Read more

M SPORT PAKET.

Ekstremni sportista za ulice: M Sport paket vam dopušta da naglasite divlju prirodu vašeg BMW Serije 2 Convertible modela. Zajedno sa M Aerodynamics paketom on postaje još više sportski – ne samo vizuelno, več tokom svako sportskog putovanja.

 • Spoljašnjost

  M Sport paket je naročito skrojen za dinamične vozače što je očigledno po M Sport suspenziji i M Aerodynamics paketom sa specijalnim prednjim, bočnim i zadnjim „suknjicama“. Pored duplih krakova na aluminijumskim felnama od 17 inča u stilu 460 M, M Sport kočnice sa plavim kočionim čeljustima takođe pružaju upečatljiv dodir. Dinamičan izgled je savršeno upotpunjenj sa osam širokih rebara BMW maske i vrhovima izduvnih cevi urađenih od hroma, zajedno sa dizajnerskim elementima iz BMW Individual Shadow Line paketa i ekskluzivnom Estoril Blue bojom.
  Ostale boju koje su dostupne u kombinaciji sa M Sport paketom opreme uključuju Mineral Grey metalik, Sapphire Black metalik, Glacier Silver metalik, Mineral White metalik, Alpine White and Melbourne Red metalik
  Aluminijumske felne od 18 inča sa duplim kracim au stilu 461 M u srebrnoj i Ferric Grey metalnoj boji sa pneumaticima za sve sezone su takođe dostupni kao alternativa. 

 • Unutrašnjost

  M Sport paket želi dobrodošlicu putnicima putem M pragova vrata i sportska sedišta za vozača i suvozača presvučena tkaninom/Alcantara u Hexagon Anthracite kombinaciji sa kontrastnim šavovima u Royal Blue boji i ekskluzivnom M stilu. Prednja i zadnja svetla dobrodošlice stvaraju dinamičnu atmosferu, zajedno sa ambijentalnim osvetljenjem na prednjim i zadnjim patosnicama i pregradi centralne konzole čija boja se može promeniti iz narandžasto-crvene u belu. Unutrašnja završna obrada u Aluminium Hexagon sa Estoril Blue ili crnim detaljima ostavlja dinamičan utisak. Ka vrhu atuomobila, BMW Individual plafon stvara sportski izgled. Dodatni detalji M Sport paketa uključuju naslon sa klizećim podešavanjem, M naslonom za nogu vozača, naslonom za koleno desno od vozačeve patosnice, skraćenu ručicu menjača sa M logom, M kožni volan sa multifunckionalnim tasterima, kao i instrument tablu sa jedinstvenim dizajnom brojčanika i fino skrojenim hronoskalama. Kontrola iskustva u vožnji takože uključuje Sport+ režim. M Sport paket je zaokružen sa ključem automobila sa Estoril Blue detaljima.
  Ako želite možete se odličiti za premijum crnu „Dakota“ kožu sa Oyster detaljima, Terra kožu ili Coral Red kožu sa crnim detajima u kombinaciji jsa M Sport paketom. Unutrašnjost je takođe vrhunskog kvaliteta sa završnom obradom od fino brušenog aluminijuma sa crnim ili Oxide Silver detaljima, ili „Fineline“ Stream ili „Fineline“ Pure finog drveta, sa Oxide Silver završnom obradom.

SPORT LINE MODEL.

Upečatljivi elementi spoljašnjeg dizajna u crnoj boji visokog sjaja šalju jasnu poruku: Sa BMW Sport Line paketom strast za vožnjjom je očigledno na prvom mestu.

 • Spoljašnjost

  Model Sport Line je uvek spreman za vožnju sa aluminijumskim felnama od 17 inča sa krakovima u zvezdastom stolu 379. BMW prednja maska pruža automobilu upečatljiv sportski izgled sa osam ekskluzivno dizajniranih rebara sa prednjim delom u crnoj boji visokog sjaja. Osim toga, određene karakteristike na prednjim i zadnjim „suknjicama“ kao i kućišta spoljašnjih ramova su takođe ofarbani u crnu boju visokog sjaja. Vrhovi izduvnih cevi su prekriveni crnim hromom. Natpis „Sport“ na bočnim stranama jasno daje do znanja sportske karakteristike ovog modela.
  Osim toga, PDC sistem (Pomoć pri parkiranju) olakšava parkiranje i vožnju unazad. Svetla za maglu povećavaju bezbednost po slaboj vidljivosti i lošem vremenu.
  Aluminijumske felne od 18 inča sa duplim kracima u stilu 384 su takođe dostupne na zahtev.

 • Unutrašnjost

  Inspirisano klasičnom BMW dinamikom vožnje, model Sport Line uključuje natpis „BMW Sport“ na pragovima vrata. Ključ automobila sa upečatljivim crvenim detaljima simbolizuje uzbuđenje vožnje BMW automobila. Sportska sedšta su presvučena „Track“ tkaninom sa crvenim ili sivim detaljima i pružaju odličnu bočnu podršku. Ostali detalji uključuju promenljivo unutrašnje osvetljenje u narandžasto-crvenoj ili beloj boji, kao i instrument tablu sa crvenim prstenovima oko brzinomera i obrtomera.
  Završna obrada unutrašnjosti u crnoj boji visokog sjaja ili od fino brušenog aluminijuma sa Oxide Silver matiranom bojom daje Sport Line modelu trkački izgled.
  Sa opuštenom kombinacijom direktnog i indirektnog osvetljenja, paketi rasvete sa raznim LED izvorima svetlosti stvaraju prijatnu i ugodnu atmosferu. Vozač takođe ima na raspolaganju dinamičnu kruz kontrolu, kao i sportski volan presvučen kožom sa multifunkcionalnim tasterima i crvenim i crnim šavovima. Paket pregrada za odlaganje stvari sa brojnim opcijama za odlaganje savršeno zaokružuje unutrašnjost modela Sport Line.

LUXURY LINE MODEL.

Vrhunski elementi dizajna u boji Chrome visokog sjaja šalju jasnu poruku na sam prvi pogled: BMW Luxury Line se fokusira na eleganciju i sofisticiranost. Pored toga, senzori za parkiranje (PDC), zadnji, vam omogućavaju da manevrišete svojim vozilom i u najtešnjim mestima na parkingu – što znači da imate još više slobode uz sav taj luksuz.

 • Spoljašnjost

  Luxury Line – oprema eksterijera:

  • BMW prednja rešetka sa jedanaest ekskluzivno dizajniranih vertikalnih letvica u boji Chrome visokog sjaja 
  • Prednji branik sa specifičnim elementima u boji Chrome visokog sjaja 
  • 17" aluminijumski točkovi u Y-spoke stilu 380, alternativno 18" aluminijumski točkovi u V-spoke stilu 387 sa mešanim gumama; dostupni su i drugi točkovi
  • „Luxury Line“ oznake sa strane 
  • Chrome Line eksterijer 
  • Zadnji branik sa specifičnim elementima dizajna u boji Chrome visokog sjaja 
  • Ukrasna lajsna izduvne cevi u boji Chrome visokog sjaja

 • Unutrašnjost

  Luxury Line – oprema enterijera: 

  • Završni elementi pragova vrata u Aluminijumz sa „BMW“ oznakom 
  • Sedišta u koži „Dakota“ Oyster sa Oyster tamnim akcentom, alternativno sedišta u koži „Dakota“ Terra; dostupne su i druge presvlake 
  • Sportski kožni volan, uklj.multifunkcionalne tastere 
  • Ključ automobila sa detaljima u boji Pearl Chrome 
  • Završni elementi ukrasne lajsne u finom drvetu „Fineline“ Stream s akcentom u mat boji Oxide Silver, alternativno u finom drvetu „Fineline Pure“ s akcentom u mat boji Oxide Silver; dostupne su i druge lajsne 
  • Narandžasto ili belo varijabilno ambijentalno svetlo

PAKETI.

Paketi

PAKETI.

Dodatna oprema za vaš BMW.

BMW paketi opreme su pravi izbor što se tiče dodatne opreme za vaš BMW Serije 2 Convertible. Mnoge godine iskustva osiguravaju da su sve komponente odabrane, koordinisane i savršeno uklopljene u vaše vozilo. Raspitajte se kod ovlašćenog BMW zastupnika radi paketa koji su dostpuni u vašoj zemlji ili saznajte putem konfiguratora vozila na nacionalnom/regionalnom BMW sajtu.

ORGINALNI BMW DODACI.

Orginalni BMW dodaci naglašavaju sportski duh BMW Serije 2 Convertible i povećavaju njegovu svestranost i fleksibilnost. Ovde možete pronaći selekciju praktičnih i kvalitetnih proizvoda.

 • Prevoz prtljaga

  Komplet za putovanje uključuje ručni kofer za točkićima i torbu za nošenje koji vam pomažu da dobijete dodatni prostor za odlaganje stvari na zadnjem sedištu. Prtljag se može prevoziti pojedinačno ili naslagan jedan na drugi i vezan sigurnosnim pojasevima. Poseduju opciju zaključavanja radi sprečavanja krađe.
  Univerzalna kuka iz Travel & Comfrot sistema omogućava lako kačenje odeće ili laganih kesa na zadnjoj strani naslona prednjih sedišta, štiteći ih od prašine sa patosnica. Zahvaljujući lakom kačenju neverovatno je jednostavno prikačiti osnovni nosač. Nosač se kači između šipki naslona za glavu i pruža bezbednu osnovu za sve komponente sistema iz modularnog Travel & Comfort sistema. Vešalica, sto na preklapanje, unverzalna kuka ili držač za Apple iPadTM i Samsung Galaxy Tab se lako može postaviti u mesto zahvaljujući ovom sistemu kačenja.
  Držač za bicikle/e-bicikle je lagan ali stabilan i može poneti do 60kg. Može se lako i brzo montirati na kuku za vuču i preneti do dva bicikla ili e-bicikla (može se proširiti za tri bicikla). Funkcija naginjanja omogućava lak pristup prtljažniku.

 • Dodaci za unutrašnjost i spoljašnjost

  Tekstilne patosnice štite od vlage i prljavštine. Sa Sport Line dizajnom i diskretnim BMW logom one su takođe imaju gumeni donji sloj otporan na vodu i dodatnu zaštitu od habanja.
  Dugotrajna, vodootporna patosnica za prtljag sa izdugnutim ivicama sa svih strana štiti partljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajn sa crnom bojom i crvenim detaljima savršeno dopunjava Sport Line unutrašnjost.
  Crna/crvena kutija na preklapanje sa nosivosti do 20 kg je dizajnirana za odlaganje manjih stvari ili može poslužiti za odlaganje namirnica. Može se lako sklopiti i rasklopiti zahvaljujući čičak trakama, i može se lako sklopiti kako bi se uštedeo prostor kada vam nije potrebna.
  Premijum aluminijumske felne od 19 inča sa duplim kracima u stilu 361 u Ferric Grey booji povećavaju sportski izgled automobila. Komplet točkova dolazi sa prednjim felnama veličine 7.5J x 19 sa pneumaticima 225/35 R19 88Y XL RSC i veličinom zadnjih felni 8J x 19 i pneumaticima 245/30 R19 89Y XL RSC.
  BMW M Aerodynamics paket uključuje branike i izražene, aerodinamični optimizovane lukove blatobrana u boji šasije, sa modifikovanim sprovođenjem vazduha oko kočnica, poklopcem podvozja i radnjim difuzorom u kontrastnoj boji. Izgled naglašava neverovatnu dinamičnost vozila.
  Premijum BMW M Performance aluminijumske felne od 19 inča sa duplim kracima u 624 M stilu su kaljene i polirane. Komplet točkova dolazi sa „run-flat“ pneumaticima sa sve sezone, prednjim felnama veličine 7.5J x 19 sa 225/35 R19 88Y RSC pneumaticima a zadnje felne su veličine 8J x 19 sa 245/30 R19 89Y RSC pneumaticima.

 • Poslovni proizvodi

  Connect adapter omogućava povezivanje i brzo punjenje Samsung Galaxy S4 mobilnog telefona. Osim toga, memorisana muzika se takođe može puštati putem audio sistema u automobilu a slike albuma koji puštate se pojavi na ekranu u automobilu.
  Radi individualizovanog užitka tokom slušanja, kompatibilni Apple iPodTM ili iPhoneTM se mogu integrisati u operativni sistem automobila i istovremeno puniti putem čvrstog USB adaptera. Uređajem se može upravljati putem iDrive kontrolera, multifunkcionalnih tastera na volanu ili radio uređaju.
  Kućište ključa, napravljeno od kvalitetne kože, je fiksirano za ključ putem stilski oblikovane metalne kopče. Ono ga štiti od ogrebotina, prljavštine i vlage, sprečava vozača da slučajno pritisne tastere na ključu i poseduje crne i crvene detalje koji savršeno dopunjuju Sport Line model.