POTISAK ZA BUDUĆNOST.

BMW TwinPower Turbo motori za BMW Serije 2 Convertible model.

Jedan dodir dugmeta za paljenje motora je sve što je potrebno da oživi nagrađivan pogonski sistem BMW Serije 2 Convertible modela. Svi BMW TwinPower Turbo motori dolaze sa inteligentnom EfficientDynamics tehnologijom, zahvaljujući kojoj motori- benzinski i dizel, sa 4 cilindra ili 6 cilindara – pružaju dinamičnu snagu i neverovatnu efikasnost i naravno maksimalni užitak tokom vožnje.

BMW Twinpower Turbo benzinski motori

BMW TWINPOWER TURBO BENZINSKI MOTORI.

Poslednja generacija BMW TwinPower Turbo benzinskih motora poseduje neverovatno agilnu isporuku snage i odličan odziv na pedalu gasa, čak i pri niskim obrtajima motora. U isto vreme oni su efikasniji, sa manjom emisijom gasova i boljim performansama od njihovih prethodnika. Ovi inovativni motori kombinuju poslednju tehnologiju ubrzigavanja i potpuno varijabilnu kontrolu ventila uključujući Double-VANOS tehnologiju sa vrhunskom tehnolgijom turbo punjača i predstavlja prekretnicu u BMW EfficientDynamics razvojnoj strategiji. Rezultat je veoma efikasan pogonski sklop, što naglašava obnovljenu snagu BMW motora. BMW TwinPower Turbo redni šesto cilindrični benzinski motor je počastvovan nekoliko puta sa „Motor godine“ nagradom, podržavajući njegovu reputaciju o dinamičnoj isporuci snage, veoma mirnom radu i impresivnoj efikasnosti. Motori iz BWM EfficientDynamics porodice poseduju tehnologiju koja se pokazala kao veoma uspešna i implementirana je u skoro svim benzinskim motorima.

  • BMW M240i
    BMW M240i
  • BMW 230i
    BMW 230i
  • BMW 220i
  • BMW 218i
BMW Twinpower Turbo 4-cilindrični dizel motori

BMW TWINPOWER TURBO 4-CILINDRIČNI DIZEL MOTORI.

Nova generacija BMW TwinPower Turbo dizel motora je svedočanstvo rigoroznoj primeni BMW EfficientDynamics filozofije, kombinujući odlične ocene iz oblasti generisanja snage i performansi sa malom potrošnjom goriva. Dizel motori su poznati po njihovom odzivu na pedalu gasa i agilnoj isporuci snage pri svim obrtajima motora, kao i po malom potrošnji goriva. Takođe su poznati po neverovatnoj efikasnost i dinamičnosti, proizvodeći veoma malu emisiju gasova i trenja kako bi vam zagarantovali maksimalni užitak tokom vožnje. Novi dizel motori iz BMW EfficientDynamics porodice poseduju laganu aluminijumsku konstrukciju sa jednim, dva ili čak tri turbo punjača sa varijabilnom geometrijom turbine. Oni takođe dolaze sa poslednjom CommonRail tehnologijom direktnog ubrizgavanja koja garantuje optimalno sagorevanje i dodatno smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2 gasova.

  • BMW 220d