OTVOREN ZA BEZBRIŽNI UŽITAK U VOŽNJI.

Udobnost i bezbednost u BMW Serije 2 Convertible modelu.

Uživajte u slobodi vožnje sa spuštenim krovom i dopustite brojnim sistemima za pomoć vozaču u BMW Serije 2 Convertible modelu da se pobrinu za ostalo. Oni garantuju optimalnu vidljivosti i najbolju moguću podršku. Genijalne funkcije za utovar i odlaganje stvari pomažu prilikom odlaganja čak i najglomaznijih stvari. Zahvaljujući sveobuhvatnom opsegu ponude iz BMW Usluga, nećete morati da se brinete kada su vam potrebne popravke ili održavanje automobila.

Read more
Adaptivna prednja svetla

ADAPTIVNA PREDNJA SVETLA.

Zahvaljujući njihovoj mogućnosti prilagođavanja, adaptivna prednja svetla sa varijabilnom distribucijom za vožnju po autoputu ili u gradu, uključujući svetla za skretanje i podesiva biksenonska prednja svetla, osiguraavaju optimalnu osvetljenost puta ispred vas. Vozač ima dobru vidljivost u krivinu ispred čim okrene volan, naročito tokom vožnje po noći. Kako bi poboljšali vidljivost na kraćim razdaljinama, svetla za skretanje se automatski aktiviraju čim je uključen pokazivač pravca ili je volan okrenut - čak iako vozilo stoji u mestu. Adaptivna prednja svetla osiguravaju optimalnu osvetljenost puta u svakoj situaciji na putu, značajno povećavajući aktivnu bezbednost.

PROŠIREN SISTEM UTOVARANJA.

Kada se kompletna zadnja klupa spusti, imate na raspolaganju veliki praktični prostor za utovar, koji je 450 mm širok i 246 mm dugačak, radi lakšeg transporta dužih stvari, kao što je sportska oprema. Zadnji deo zadnje klupe tada postaje kao površina za skladištenje stvari. Kada je meki krov podignut, na primer, dve tobre sa golf štapovima se mogu prevesti, a kada je spušten, dugačke stvari se mogu smesiti putem otvora napravljenog spuštanjem zadnjih sedišta.

BWM selektivna prednja svetla

BWM SELEKTIVNA PREDNJA SVETLA.

BMW selektivna prednja svetla čine vožnju po noći udobnijom i bezbednijom. Sistem pruža odličnu vidljivost po mraku bez zaslepljivanja ostalih vozača. Sistem detektuje ostale korisnike puta i selektivno ih isključuje iz distribucije prednjih svetala. Domet prednjih svetala od 400 m osigurava ranu detekciju rizika i poboljšava direkciono praćenje.

SERVOTRONIC.

Uživajte u optimalnom servo upravljanju u svakoj situaciji uz pomoć Servotronic upravljanja. Sistem podešava servo upravljanje kako bi odgovaralo trenutnoj brzini automobila i isporučio direktno i precizno reagovanje pri velikim brzinama.
Sistem takođe pruža veliku udobnosti minimalizujući fizički napor potreban za okretanje volana, kao maksimizujući pokretljivost prilikom parkiranja, manevrisanja ili navigacije po uskim ili zavojitim putevima.
Kontrolna jedinica koristi elektronski merenje brzine kako bi odredila potrebnu servo podršku upravljanja za svaku situaciju u vožnji. Servo upravljanje se može fino podesiti, i preciznije se prilagođava određenim situacijama u vožnji od konvencionalnih servo sistema upravljanja.
To znači da pri malim brzinama automobila potreban je samo minimalni trud da bi se okrenuli točkovi. Kako brzina automobila raste, servo podrška je smanjena kako bi se održao direktan kontakt sa putem i optimalna stabilnost pravca.

ZAŠTITA OD PREVRTANJA.

Neprimetno integrisan i potpuno integrisan sistem zaštite od prevrtanja efektivno povećava pasivnu bezbednost vozila. Ukoliko dođe do prevrtanja vozila, rol barovi, koji se automatiski izvlače, štite putnike vozila u saradnji sa ojačanim ramom vetrobran stakla.
Specijalni senzori prevrtanja integrisani u sistem uzrokuju da se dva rol bara, koji su montirani iza zadnjih naslona za glave, izvuku u deliću sekunde i zaključaju u mestu. Oni takođe aktiviraju zatezače sigurnosnih pojaseva putem kontrolne jedinice vazdušnih jastuka, nudeći putnicima u vozilu odličnu bezbednost.
Potpuno uvučen način na koji su moduli zašatite integrisani u vozilo garantuje da elegantan dinamičan dizajn vozila nije promenjen zaštitnim elementima.

COMFORT ACCESS SISTEM.

Inovativan i lak za korišćenje – Comfort Access sistem omogućava otvaranje vrata i startovanje motora bez korišćenja ključa za paljenje. Ključ, koji se može nalaziti u džepu vaših pantolna ili tašni se automatski prepoznaje kada pridjete u automobilu. Kada se vrata automatski otključaju vozač može ući i startovati motor pristiskom na Start/Stop dugme.
Comfort Access sistem se oslanja na autentifikaciju ključa radi osiguranja bezbednosti.

ODRŽAVANJE VAŠEG BMW AUTOMOBILA.

Kada kupite BMW, odlučili ste se ne samo za najbolju dinamiku i užitak u vožnji, već i za savršeno održavanje i sveobuhvatnu negu. Niko ne poznaje vaš BMW bolje od profesionalaca u vašem BMW ovlašćenom servisu. Bez obzira da li se radi o održavanju ili pregledu, popravci ili negi – sa sve i jednom od naših prilagođenih popravki ili održavanja, možete se osloniti na vrhunsko znanje i veštinu naših specijalista. Mi garantujemo da će vaš BWM automobil uvek biti u odličnom stanju, omogućavajući vam da se radujete maksimalnom užitku tokom vožnjeu svakom trenutku.

 • BMW Service Inclusive usluga

  Uz pomoć BMW Service Inclusive možete uživati u vožnji punim plućima. Sada i u periodu koji vi izaberete, ne morate trošiti vreme razmišljajući o troškovima održavanja, pregleda ili habanja. Sa BMW Service Inclusive uslugom sve ovo je pokriveno za nova i polovna vozila – uključujući orginalne BMW delove. Ova usluga postoji širom sveta u svima BMW servisnim centrima.

 • BMW Teleusluge

  Više ne morate razmišljati o promeni ulja, proveri vozila, zameni kočionih pakni. Zahvaljujući BMW Teleuslugama vaš BMW zna kada i koje servisiranje je potrebno i automatski šalje servisne podatke vezane za vozilo BMW Servisu. Vaš izabarni BMW servisni partner odmah stupa u kontakt sa vama. Ako vam nije potrebna ova usluga ona se može u bilo kom trenutku deaktivirati.

 • Servis baziran na stanju vozila

  Inteligentni sistem održavanja CBS (servis baziran na stanju vozila) stalno nadgleda nivo ulja i stepen habanja pojedinih komponenti. On analizira ove podatke i govori vam kada je potreban sledeći servis. iDrive kontrolni ekran vam daje tačne informacije o tome koja komponenta zahteva proveru. Na taj način možete isplanirati servisne intervale unapred kako bi izbegli bespotreno održavanje.

 • BMW Sistem za pomoć u slučaju kvarova i nezgoda

  U rukama stručnjaka u svako doba dana i noći: 365 dana godišnje, 24 sata dnevno. Naš BMW sistem za pomoć u slučaju kvarova i nezgoda vam garantuje pomoć u slučaju nezgode ili kvara. U slučaju kvara samo kontaktirajte vaš BMW mobilni servis i dobićete pomoć na putu preko telefona ili na licu mesta putem servisnog vozila. U slučaju nezgode specijaliste iz BMW Menadžmenta nezgodama su vam na raspolaganju i umesto vas zovu policiju, hitne službe, šlep službe, osiguravajuće kuće ili popravku i mnogo toga.