Cena od36.070 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid

URBANI IGRAČ.

Novi BMW Serije 2 Active Tourer.

Cena od36.070 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid
URBANI IGRAČ.Novi BMW Serije 2 Active Tourer.

  Snaga motora u kW (PS) pri 1/min (220i)

  141 (192)/5.000–6.000

  Kombinovana potrošnja u l/100 km (220i)

  5,9–5,6(1)

  Kombinovane emisije CO2 u g/km (220i)

  134–127(1)

  Zapremina prtljažnika

  468 do 1.510 litara

  Podešava puls grada: sa radošću, stilom i karakterom. BMW Serije 2 Active Tourer deo je današnjih velikih gradova. Baš kao trgovi i kafići, avenije i raskrsnice. Zabavno i raskošno, on prihvata urbane izazove i vešto ovladava njima. Bilo da prolazi uskim ulicama dinamično i agilno, ili svestrano i efikasno odgovara na kratke rokove – to je savršeno vozilo za svakoga ko je aktivan i u pokretu

  BMW 220i Active Tourer(1):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 5,9–5,6
  Emiisje CO2 u g/km (combined): 134–127

  PRIZOR ZA PROLAZNIKE.

  Ne privlači samo pažnju na prvi pogled: novi BMW Serije 2 Active Tourer zadivljuje iz svakog ugla – i sa svakim detaljom. Velika prednja rešetka i kontinuelni otvori za vazduh napred predočavaju njegovu žeđ za akcijom dok LED farovi naglašavaju upadljivu pojavu. A dinamična silueta sa horizontalnim bočnim naborima i upadljivo oblikovanim obrubima daje modelima BMW Serije 2 sportski i moderan karakter.

  „Za mene, BMW Serije 2 Active Tourer je najfunkcionalniji BMW i iznova tumači čisto zadovoljstvo u vožnji.“
  Dr Norbert Rajthofer, predsednik nadzornog odbora BMW AG

  SVAKO MESTO POSTAJE KRAJ U TRENDU.

  Mnogo prostora u gradu? Ništa lakše kad se vozite modelom BMW Serije 2 Active Tourer. On nudi mnogo prostora i fleksibilnosti. Sa do 1.510 l varijabilnog prostora za prtljag, uvek je spreman za nove aktivnosti. Istovremeno, ekstremno je zavodljiv: velika vrata omogućavaju komotan ulazak i izlazak, opcionalno beskontaktno otvaranje i zatvaranje poklopca prtljažnika olakšava utovar i nudi maksimalnu udobnost. Za sve ono što imate na spisku aktivnosti.

  Sve pred očima.

  BMW Head-Up Display u punom koloru projektuje sve relevantne informacije o vožnji na panel u vozačevom vidnom polju, što znači da on može ostati fokusiran na put. Trenutna brzina, uputstva navigacionog sistema, informacije o ograničenju brzine uklj. indikator zabrane preticanja i spiskova za telefoniju i zabavu, prikazuju se između ostalog.
  Pročitajte više

  Sve na bezbednom odstojanju.

  Oprema Driving Assistant Plus predstavlja vidno poboljšanje u bezbednosti i komforu. Obuhvata kontrolu primicanja i upozorenje na pešake sa funkcijom lakog gradskog kočenja, upozorenje na napuštanje kolovozne trake, asistenta za duga svetla, informacije o ograničenju brzine, kontrolu tempomata zasnovanu na kameri sa Stop&Go funkcijom kao i asistentom za zakrčenja u saobraćaju.
  Pročitajte više

  MUNJEVITO VAS NOSI IZ SAOBRAĆAJNOG ŠPICA.

  Sa modelom BMW Serije 2 Active Tourer grad postaje pustolovina. Efikasni motori sa velikim brojem obrtaja spremni su za svaki sprint. Istovremeno, adaptivno vešanjei brojni aerodinamični elementi obezbeđuju optimalni kontakt sa putem. Sistem Driving Experience Control dopušta vam da menjate različite modove vožnje na dodir dugmeta – od posebno komfornog do ekstremno sportskog. Čista dinamičnost vožnje dok se probijate kroz urbanu džunglu.

  Pročitajte više

  MUNJEVITO VAS NOSI IZ SAOBRAĆAJNOG ŠPICA.

  DRUMSKI TRKAČ.

  Performanse. Snaga. Kontrola. Od posebno ekonomičnog 3-cilindarskog dizel motora do karaktera iskazanog visokim brojem obrtaja i impresivnog obrtnog momenta 4-cilindarskog benzinskog motora: BMW Serije 2 Gran Tourer u svakom trenutku pokazuje atletske performanse. A to čini krajnje neosetno zahvaljujući sportskom podešavanju 7-brzinskog menjača sa duplom spojnicom ili inteligentnom xDrive sistemu pogona na sva četiri točka. Za optimalnu vuču i veće zadovoljstvo u vožnji.

  ELEKTRIFIKATOR.

  BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

  ELEKTRIFIKATOR.

  BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

  OPREMLJEN ZA SVAKU PRILIKU.

  Širok asortiman opcija opreme omogućava vam da indiviualizujete svoj BMW Serije 2 Active Tourer u potpunosti u skladu sa vašim ličnim preferencijalima. Bilo da su posredi dodatni aksesoari enterijeta za još veći prtljažni prostor ili stilski aksesoari za to specijalno nešto.

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje gorica koje su ovde prikazane utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Brojke se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.

   (1) Vrednosti su primenjive do 15.04.2018.Molimo da proverite dostupnost u svom BMW salonu.

   Vrednosti vozila sa oznakom (3), već se zasnivaju na novim WLTP propisima i prevode se natrag u vrednosti ekvivalentne NEDC-u kako bi se obezbedilo upoređivanje između vozila. [Što se tih vozila tiče, za poreze vezane za vozila ili druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu odstupati od vrednosti koje su ovde navedene.]

   Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i Evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnivaju se na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

   Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, koji je dostupan na prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.