ELEKTRIFIKATOR.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELEKTRIFIKATOR.BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

  Maks. Izlazna snaga u kW (ks) (225xe)

  165 (224)

  Ubrzanje 0–100 km/h in s (225xe)

  6,7

  Kombinovana potrošnja u l/100 km (225xe)

  2,7–2,3(3)

  Kombinovane emisije CO2u g/km (225xe)

  61–52(3):

  Baš kao život u gradu. BMW 225xe iPerformance Active Tourer pun je energije. Ubrzava vaš svakodnevni život i vaše ideje od 0 do 100 za 6,7 sekundi. Čisto zadovoljstvo u vožnji u kojoj ćete uživati i na dužim deonicama. Upravo ono što očekujete od BMW-a.

  BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 2,7–2,3
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 61–52
  Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinovano): 14,2–13,4

  ELEKTRIFIKUJE PUT.

  Nabijen energijom: BMW 225xe iPerformance Active Tourer kombinuje oprobanu fleksibilnost i izvanrednu potrošnju goriva sa tipičnom BMW dinamičnošću vožnje. Zahvaljujući tehnologiji BMW eDrive iz BMW EfficientDynamics, moguć je domet do 41 kilometra u čistom električnom modu – bez ikakvih lokalnih emisija i praktično u tišini. Savršen za putovanja kroz grad!

  Pročitajte više

  ELEKTRIFIKUJE PUT.

  PODIŽE LESTVICU IZNAD NAJVIŠIH GRADSKIH KROVOVA.

  Doseže nove visine sa velikom efikasnošću: Ekstremno efikasan koncept vožnje najbolja je odlika plug-in hibrida. On se u suštini sastoji od motora sa unutrašnjim sagorevanjem u prednjem delu vozila i elektromotora na zadnjoj osovini. Zavisno od situacije i nivoa napunjenosti visokonaponske baterije, oba su sposobna da pokreću plug-in hibrid bilo individualno, bilo zajedno. Kada je aktivan samo motor sa unutrašnjim sagorevanjem, pogonska energija se prenosi na prednje točkove. Dok elektromotor, sa svoje strane, prenosi energiju na zadnje točkove. U skladu sa situacijom, stoga, BMW 225xe iPerformance Active Tourer postaje BMW sa xDrive pogonom.

  Pročitajte više

  PODIŽE LESTVICU IZNAD NAJVIŠIH GRADSKIH KROVOVA.

  OBLIKUJE LICE GRADA. NA ODRŽIV NAČIN.

  Poreklo mu se odmah prepoznaje. Izvor ove pogonske snage primetan je takođe na prvi pogled. Karakteristične plave letvice prednje rešetke i felne modela BMW 225xe iPerformance Active Tourer iskazuju inovativni i moćan potisak. Zahvaljujući velikoj prednjoj rešetki i velikom kontinuelnom otvoru za vazduh, BMW 225xe iPerformance Active Tourer takođe stvara jači sportski i dinamičniji učinak. Tipičan BMW, a opet jedinstveno drugačiji.

  GRADSKI CENTAR.

  Pun energije i u enterijeru. BMW 225xe iPerformance Active Tourer dovodi vozača u jedinstveno raspoloženje. I na posebno mesto, zato što zahvaljujući uzdignutim sedištima, svi putnici uživaju u specijalnom pogledu. Zauzmite svoje mesto i doživite nove horizonte.

  „Pored izuzetne efikasnosti i savršene svakodnevne upotrebljivosti, BMW eDrive takođe ispunjava maksimalne standarde dinamičnosti vožnje i kvalitet tipičan za BMW.“
  Stefan Jurasček, šef Electric Powertrains u BMW Grupi.

  NJEGOVA ENERGIJA PRENEBREGAVA GRANICE GRADA.

  Sve elektrifkovano: Inteligentno upravljanje energijom jedan je od glavnih stubova koncepta BMW iPerformance. Ovaj sistem koordinira interakciju svih komponenti BMW pogona sa elektromotorom kako bi kombinovao najbolju moguću efikasnost sa velikom dinamičnošću vožnje, i kako bi povećao električni domet.

  Dugme eDrive omogućava vozaču da bira između tri električna moda voižnje: AUTO eDRIVE, čisto električni MAX eDRIVE mod i SAVE BATTERY mod, koji održava stanje punjenja baterije na stalnom nivou.

  Pročitajte više

  NJEGOVA ENERGIJA PRENEBREGAVA GRANICE GRADA.

  ULIČNI ŽIVOT. OBNOVLJEN.

  Tenzije rastu: BMW eDrive obuhvata širok raspon inovativnih proizvoda i usluga za zgodnu, najsavremeniju električnu mobilnost svakog dana: od punjenja kod kuće i lakog korišćenja sve šire mreže javnih stanica za punjenje pa do mrežne navigacije.

  Pročitajte više

  ULIČNI ŽIVOT. OBNOVLJEN.

  ELEKTRO KLUB.

  BMW iPerfromance: Plug-in-hibridi.

  ELEKTRO KLUB.

  BMW iPerfromance: Plug-in-hibridi.

  Potrošnja goriva, potrošnja energije i emisije CO2.

  • Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje gorica koje su ovde prikazane utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Brojke se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.

   (1) Vrednosti su primenjive do 15.04.2018.Molimo da proverite dostupnost u svom BMW salonu.

   Vrednosti vozila sa oznakom (3), već se zasnivaju na novim WLTP propisima i prevode se natrag u vrednosti ekvivalentne NEDC-u kako bi se obezbedilo upoređivanje između vozila. [Što se tih vozila tiče, za poreze vezane za vozila ili druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu odstupati od vrednosti koje su ovde navedene.]

   Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i Evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnivaju se na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

   Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim vozilima“, koji je dostupan na prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.