PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive Usluge i Aplikacije u BMW Serije 2 Active Tourer.

Komunikacija, informacije i zabava – iskusite mobilnosti na potpuno nov način uz pomoć usluga i aplikacija iz BMW ConnectedDrive sistema.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive oprema formira osnovu za ostale BMW ConnectedDrive usluge, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
Te funkcije uključuje BMW Online opciju koja omogućava pristup internetu, lokalnim informacijama kao što je vreme, novosti i pretragu interneta putem GoogleTM i ostale kancelarijske funkcije. U meniju aplikacija takođe je moguće sastaviti individualizovani sklop usluga kao što je internet kamera, informacije o ceni goriva, parking informacije kao i vodič za hotele i putovanja.
Jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama pametnog telefona je takođe moguć. ConnectedDrive usluge takođe omogućavaju pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti ili produžiti usluge i aplikacije u bilo koje vreme ili mesto. ConnectedDrive usluge nude sve ovo i mnogo više, čineći svako putovanje u BMW vozilu pravim užitkom.

Vaš poziv u pomoć

VAŠ POZIV U POMOĆ.

VAŠ POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode omogućava brzu, ciljanu pomoć u hitnim slučajevima u svako doba dana i noći kao i podršku od strane obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i u inostranstvu. Ako dođe do ozbiljne nezgode koja je uzrokovala aktivaciju vazdušnog jastuka ili zatezača sigurnosnih pojaseva, inteligentni poziv u slučaju nezgode je automatski uspostavljen. Relevantni detalji za potrebe spasavanja kao što je tačna pozicija automobila, ozbiljnost nezgoda i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar obaveštava najbližu službu spašavanja i pruža pomoć preko telefona dok pomoć ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se može ručno aktivirati u slučaju da ostalim korisnicima putem treba pomoć.

Kako funkcioniše poziv u slučaju nezgode.

BMW TELEUSLUGE.

BMW Teleusluge umrežavaju vozača, vozilo i BMW. Sistem nezavisno prenosi informacije vezane za vozilo u BMW i obaveštava vas kada je vreme za redovan servis. BMW Servisni partner po vašoj želji može pristupiti podacima radi optimalnog zakazivanja – i pripreme za- sledećeg intervala za održavanje. Na primer, potrebni delovi koji se moraju zameniti se mogu naručiti unapred. BMW Servisni partner će kontaktirati vlasnika automobila kada je vreme za redovan servis. Zahvaljujući BMW Teleusluge sistemu neki kvarovi se mogu rešiti daljinskim putem bez odlaska u servis.

Konsijerž usluge

KONSIJERŽ USLUGE.

Za bilo koga ko je ikada hteo da zna kako je imati ličnog batlera, ovo je vaša šansa: sa konsijerž uslugama iz BMW ConnectedDrive sistema. Na pritisak dugmeta vozač je povezan sa agentom iz BMW korisničkog centra koji služi kao „lični asistent“ na putu.
Bez obzira da li tražite određeni restoran, najbliži automat ili apoteku – Agent BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i pošalje adresu direktno u navigacioni sistem. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne unutar zemlje i svako doba dana i noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova. Konsijerž usluge su dostupne samo u saradnji sa ConnectedDrive uslugama.

MUZIKA.

Postoji toliko stvari koje možete iskusiti tokom vožnje vašeg BMW automobila. Zbog činjenice da prava pesma pretvara svaki put u avanturu imate na raspolaganju muzičku aplikaciju koja pušta pravu pesmu za svaku situaciju. To znači da bez obzira da li idete na posao, u kupovinu ili na godišnji odmor, može sastaviti vašu sopstvenu radio stanicu, izabrati omiljenu audio knjigu ili strimovati vašu muziku – direktno u vaš BMW automobil putem ConnectedDrive sistema.

BMW LTE PRISTUPNA TAČKA U VOZILU.

BMW Lte pristupna tačka u vozilu

BMW LTE PRISTUPNA TAČKA U VOZILU.

Internet velikog protoka.

BMW LTE pristupna tačka pruža neograničeno iskustvo surfovanja internetom velike brzine za osam korisnika. LTE kompatibilna SIM kartica je jedini uslov za korišćenje ove funckije. Mobilna pristupna tačka se lako može instalirati i koristiti izvan vozila zahvaljujući integrisanoj bateriji.