Prvi BMW Serije 2 Active Tourer

ŠTA GOD DA IMATE NA UMU.

Prvi BMW Serije 2 Active Tourer.

ŠTA GOD DA IMATE NA UMU.

Prvi BMW Serije 2 Active Tourer.

ŠTA GOD DA IMATE NA UMU.Prvi BMW Serije 2 Active Tourer.

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (218d)  

4.3–4.1 [4.3–4.1]

Zapremina prtljažnika u litrama

468–1,510

Suvozačevo mesto za preklopivim naslonom za leđa.

Da

BMW Serije 2 Active Tourer je dokaz da kompaktne dimenzije, funkcionalnost i varijabilnost mogu biti savršeno iskombinovani sa dinamičnim dizajnom. Bez obzira da li se radi o sportskim aktivnostima, putovanjima na godišnji odmor ili svakodnevnoj upotrebi, ovo vozilo je uvek spremno za pokret – sa svom dinamikom koju očekujete od BMW automobila.

KOMPAKTAN SPOLJA, PROSTRAN UNUTRA.

Dizajn BMW Serije 2 Active Tourer.

Uživajte u svakodnevnim aktivnostima na ugodan način znači biti u top formi u svakom trenutku. Isto kao i BMW Serije 2 Active Tourer. Ovaj novi koncept vozila nudi savršenu kombinaciju svestranosti, funkcionalnosti i tipičnog BMW užitka u vožnji: Veliko rastojanje između osovina, kratki prepusti i visoka linija krova ne samo da osiguravaju kompaktne, mišićave proporcije, već pomažu da se stvori veoma prostrana unutrašnjost.

Udobnost i svestranost

Udobnost i svestranost.

Bez obzira da li morate prevesti čitavu porodicu ili glomazan prtljag od tačke A do tačke B: ima prostora za sve i svašta u BMW Serije 2 Active Tourer. Podesiva sedišta, prtljažnik sa sklopivim podom i bezbroj mogućnosti za odlaganje stvari vam omogućava da izmenite dostupan prostor kako bi odgovarao vašim potrebama. Velika vrata olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila a otvaranje i zatvaranje prtljažnika bez dodira (dostupno kao opcija) osigirava lak utovar.
Paketi i oprema

Paketi i oprema.

Prilagodite vaš BMW Serije 2 Active Tourer vašim potrebama i željama – sa paketima opreme dostupnim kod BMW-a. BMW Serije 2 Active Tourer se može učiniti uglađenijim putem Luxury i Sport paketa. Takođe vam je na raspolaganju M Sport paket i ostali paketi kao i orginalni BMW dodaci.
Panorama stakleni krov

Panorama stakleni krov.

Panorama stakleni krov vam otvara vidike. Atmosfera puna svetlosti naglašava specijalnu unutrašnjost vozila. Ako je sunce prejako, suncobran se lako i jednostavno može zatvoriti. Sa funkcijom klizanja i podizanja, panorama stakleni krov pruža mnoštvo mogućnosti za dobru ventilaciju. Ako je stakleni krov stavljen u položaj za ventilaciju, suncobran se automatski otvara kako bi se omogućio željeni tok vazduha. Integrisani deflektor vetra se automatski otvara kako bi smanjio tubulenciju tokom vožnje sa otvororenim krovom.