Divlji, buntovan, jedinstven. BMW Serije 2 Coupé ima sve što definiše sportski kupe. Njegov nepogrešivo sportski dizajn naglašava dinamiku vožnje koja ga čini najboljim u klasi. Savršeno izbalansirana 50:50 raspodela mase, snažni BMW TwinPower Turbo motori i inteligentne BMW EfficientDynamics mere definišu ovaj kupe. Njegova dinamika kulminira u modelu M235i, sa motorom koji je u stanju da ubrza od 0 do 100 km/h gotovo istog trenutka. Veran svom sloganu: Manje pravila. Više performansi.


Opušten izgled, kompaktne proporcije - prvi ikada BMW Serije 2 Convertible. Ekstrovertni dizajn sa kratkim prepustima, moćnim konturama i snažnim zadnjim delom odražava njegovu samouverenu prirodu. Luxury Line, Sport Line i M Sport paketi, kao i čitav niz Originalne BMW dodatne opreme obogaćuju njegov karakter. BMW Serije 2 Convertible ne sledi nikoga; ide svojim putem. A model BMW M235i je još impulsivniji. Sa svojim M Performance TwinPower Turbo rednim 6-cilindričnim benzinskim motorom, oslobađa žustru stranu BMW Serije 2 Convertible i ne samo da ubrzava strujanje vazduha, već uzdiže uživanje u vožnji na potpuno novi nivo.


Prostran, svestran, dinamičan: Sa svojim kompaktnim, moćnim proporcijama i izduženim konturama, BMW Serije 2 Active Tourer odiše sportskim duhom - iz bilo kog ugla da posmatrate. S obzirom na kompaktni eksterijer, veličina enterijera je zapanjujuća: podesiva sedišta, prtljažni prostor sa preklopnim podom i naizgled beskrajnim mogućnostima za skladištenje daju mnogo prostora i funkcionalnosti.


Za uzbudljive svakodnevne aktivnosti, kao i udobnost na dugim putovanjima: Sa prostranim prtljažnim prostorom, prostorom za sedenje do sedam putnika i bezbrojnim mogućnostima za skladištenje, BMW Serije 2 Gran Tourer zadovoljava sve vaše potrebe za udobnošću i fleksibilnošću. I nije samo inteligentan: Sa svojim sportskim konturama i moćnim 3-cilindričnim i 4-cilindričnim motorima sa BMW TwinPower Turbo tehnologijom pokazuje da je i sportski tip.