NEDODIRLJIVI.

NOVI BMW M5.

UŽIVANJE IMA

IME: BMW M.

BMW M3 KABRIOLET.

UŽIVANJE IMA IME.

BMW M.

BMW M3 KUPE.

UŽIVANJE IMA IME:

BMW M.

BMW M3 LIMUZINA.

PREGLED BMW M MODELA.

Sa više od 30 godina iskustva u dizajniranju vozila visokih performansi, M GmbH inžinjerstvo je oličenje performansi, uživanja u vožnji i individualnosti. Bilo da je u pitanju BMW M3 Limuzina, Kabriolet ili Kupe, BMW M6 Kupe ili Kabriolet, BMW X5 M ili BMW X6 M, BMW M modeli inspirišu.

BMW M3 Limuzina

 

BMW M3 Kabriolet

 

BMW M5 Limuzina

 

Snažni motori, najsavremenija tehnologija i lagana konstrukcija definišu BMW M modele: sportska vozila koja i po pitanju bezbednosti i udobnosti pripadaju na vrhu svoje klase.
V-8 motor u BMW M3 Limuzini obrće se i do 8,300 puta u minuti i pruža 309 kW (420 KS). Ovaj isti motor pokreće i BMW M3 Kupe, u kom je svaka komponenta ponaosob dizajnirana kako bi bila što laganija, smanjujući težinu motora za 15kg. Branici BMW M3 Kupea su lagane konstrukcije, a krov je dizajniran od čvrstih, a ipak izuzetno laganih ugljeničnih vlakana.
Tvrdi krov BMW M3 Kabrioleta se veoma brzo spušta, pružajući Vam pogled na letnje nebo. Vožnja bez prekida je osigurana od strane M prenosa sa dvostrukim kvačilom sa Drivelogic tehnologijom, koji pruža glatke promene stepena prenosa.
BMW M6 modeli su atlete sa visokotehnološkom opremom. Zahvaljujući 373 kW (507 HP), aluminijumskoj šasiji, odnosu snage i težine od samo 3.5 kg po KS i kočionim diskovima koji reaguju izuzetno brzo, BMW M6 Kupe pruža savršenu vožnju, kako na autoputu, tako i na uvijajućim seoskim putevima.
Za najviše performanse sa maksimalnom slobodom predlažemo BMW M6 Kabriolet sa potpuno automatizovanim krovom, moćnim V10 motorom i, kao i u svim BMW M modelima, M Drive Manager - sistem sa kojim možete u potpunosti da prilagodite karakteristike vožnje svom stilu vožnje.
X i M postaju jedno u BMW-u X5 M i BMW-u X6 M sa jedinstvenim sportskim dizajnom, tehničkim detaljima i izvrsnim performansama.
Vaš moćni saputnik - BMW X5 M Vas svugde vodi na sportski način, udobno i sa neuporedivim bezbednosnim odlikama. Informacije o ograničenju brzine, adaptivni farovi, izdignuta sedišta, savršeno rukovanje na putu - sve ovo je dizajnirano tako da stignete na svoje odredište bezbedno i udobno u BMW-u X5 M.
BMW X6 M Vam dozvoljava da doživite strast. Osetite entuzijazam naših inžinjera kroz M TwinPower Turbo motor sa 408 kW (555 KS). Uverite se u posvećenost naših dizajner u BMW sportskom i ekskluzivnom enterijeru BMW-a X6 M sa M sedištima i kožnim lajsnama.
Bilo da ste zainteresovani za novi BMW M ili polovni BMW M, finansiranje ili lizing, test vožnju ili upit diler - ova stranica će Vam pružiti sve činjenice o BMW M modelima.