Tehnički podaci
Informacije i svi podaci
 

Informacije i svi podaci

Navedeni podaci koji se odnose na potrošnju goriva i CO2 emisiju povezani su sa izabranom dimenzijom guma.

Detaljnije informacije o potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 za sve nove automobile potražite u besplatnoj brošuri koju možete naći na svim prodajnim mestima i DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.

Maksimalna brzina zavisi od podešavanja limitera brzine.

Svi motori ispunjavaju EU5 standarde. Potrošnja goriva se određuje u skladu sa ECE ciklusom (93/116/EC) koji se meri u gradskim uslovima (jedna trećina) i na otvorenom (dve trećine). CO2 emisija se meri u skladu sa potrošnjom goriva. Potrošnja goriva iskazana je za modele sa standardnom opremom. Specijalna i dodatna oprema utiču na povećanje težine vozila a time i na potrošnju goriva.

Tehnički podaci se odnose za vozila namenjena nemačkom tržištu. Prikazani modeli mogu delimično ili u potpunosti uključivati opcionu opremu i dodatnu opremu koja nije deo standardnog paketa opreme. U skladu sa specifičnim zahtevima ostalih tržišta moguće su razlike između ilustracija i slika modela za pojedino tržište. Za sve dodatne informacije kontaktirajte lokalnog BMW Partnera. Izmene u dizajnu i opremi su moguće. Pojava greške nije isključena. Oprema namenjena specifičnim tržištima nije navedena.

Masa praznog vozila (EU) u kg: brojke uključuju skoro napunjen rezervoar, vozača teškog 68 kg i 7 kg prtljaga. Masa praznog vozila odnosi se na vozila sa standardnim paketom opreme. Opcionali utiču na povećanje težine vozila.

Izražena snaga: BMW preporučuje upotrebu super bezolovnog benzina oznake 95 RON. Bezolovni benzin oznake RON 91 ili više može sadržati maksimalnu primesu od 10 procenata etanola (E10). Performanse i potrošnja obračunate su pri upotrebi goriva sa oznakom RON 98.
Dodaj omiljene
Omiljeni dodati
Kukiji nisu aktivirani

Ovde će vam uskoro biti omogućeno da konfigurišete vaš BMW Coupé serije 6.


Vaši BMW partneri u Srbiji.


BMW 6 Series Coupé 640i BMW BMW 6 Series Coupé 640i xDrive BMW 6 Series Coupé 650i
BMW 6 Series Coupé 640i BMW BMW 6 Series Coupé 640i xDrive BMW 6 Series Coupé 650i
Napomena

Na sledećoj stranici prikazan je video materijal koji neće biti adekvatno prikazan ukoliko je protok manji. Preuzimanje materijala može potrajati malo duže.